Hlavní obsah

V Miláně se rozhodne o posledním postupujícím

Velmi dobrou pozici mají před odvetným utkáním osmifinále Ligy mistrů hráči milánského Interu. V únoru remizovali v Amsterdamu 2:2; jejich trenér Mancini ale odmítá řeči o tom, že už jsou jednou nohou ve čtvrtfinále.

Článek

Někteří italští komentátoři se totiž vyjadřují, jako by Inter už postoupil. "Myslíme jen na nadcházející utkání. Nebude to jednoduchý zápas, bude to boj," prohlásil Mancini. Jeho tým díky v dramatickém souboji na stadionu Ajaxu vstřelil dvě branky a dnes by jim mohla stačit i remíza. Mancini to ale odmítá: "Budeme hrát na vítězství. Nemůžeme nastoupit s tím, že se nám podaří udržet skóre 0:0," řekl trenér před utkáním. To se hraje později než ostatní souboje proto, že před týdnem na San Siru hostil AC Milán mnichovský Bayern. Dobrou zprávou pro Manciniho i fanoušky italského týmu je návrat formy brazilce Adriana, který po deseti zápasech dal o víkendu vítězný gól proti Sampdorii.

Domácí zápas proti Interu bude Ajax asi ještě dlouho strašit. Po poločase vedli 2:0, nakonec mohli být ještě za výsledek 2:2 rádi. Dnes se chtějí podobného kolapsu vyvarovat. "Máme v Miláně šanci, ale nesmíme soupeřit nechat tolik prostoru, jako ve druhém poločase. To byla naše chyba," vrátil se k předešlému utkání trenér Danny Blind. Jeho svěřenci ale do zápasu nastupují s tím, že jejich předchůdci v severoitalském městě ještě nikdy nezvítězili. Dnes se navíc budou muset obejít bez obránce Heitingy, který se zranil v úvodním zápase.

Velkým favoritem dnešního duelu je podle bookmakerů domácí Inter, na který si můžete vsadit s kursem 1.35. Myslíte, že má Ajax šanci alespoň remizovat? Potom si vsaďte jeho neprohru v kursu 2.75. U Betandwin ale máte možnost vsadit si na desítky dalších příležitostí a samozřejmostí je možnost tipovat během utkání live.

Reklama