Hlavní obsah

Vítkovice doma chtějí srovnat stav série

, 15. března 2006

Utkání v hokejovém play off bývají velmi vyrovnaná. Na první remízu po normální hrací době se ale letos čekalo poměrně dlouho. Vyrovnané skóre se ovšem objevilo v utkání, kde se dalo nejvíce předpokládat. Vítkovice se Znojmem byly dva týmy, které měly v tabulce z postupové osmičky k sobě nejblíže.

Foto: www.hcorli.cz

Peter Pucher.

Článek

Domácí celek dlouho v sezóně držel neporazitelnost na vlastním ledě. Vítkovice se však v tomto směru zhoršily zvláště s příchodem nového roku. Od začátku ledna vyhrály doma v dlouhodobé části sezóny pouze dva zápasy ze sedmi. Domácí včera vyvíjeli místy drtivý tlak, který podporoval fakt, že vstoupili do play off kompletní.

Znojmo ovšem přivezlo v brance výtečného Trvaje. Bývalý gólman domácího klubu se vypořádal s naprostou většinou střel i dorážek bývalých spoluhráčů. Inkasoval paradoxně pouze při přesilovce Znojma, které jinak vše podřídilo obraně. Navázalo tak na úspěšný závěr základní části ELH, když bodovalo ve všech zápasech od začátku února.

Hosté byli jedním z prvním týmů, které pokořily vítkovickou hokejovou tvrz již počátkem prosince. Nyní tedy výhrou v prodloužení dobře vykročili i do play off. Čeká je však ještě dlouhá a náročná cesta, protože nástrahy čtvrtfinále ještě nikdy nepřekonali. Bookmakeři BetAndWin předpokládají, že se série do Znojma bude stěhovat za nerozhodného stavu na utkání. Na domácí Vítkovice dnes nabízí kurs 1,95. Na hosty si můžete vsadit v kursu 3,0.

Reklama