Hlavní obsah

Liverpool chce Fulhamu oplatit podzimní porážku

Zpátky do vítězných kolejí se pokusí dostat fotbalisté Liverpoolu. Tým z města Beatles z posledních dvou utkání vybojoval jediný bod; ztrátu na druhý Manchester mohou snížit dnes na Anfield Road proti Fulhamu.

Článek

Zdá se, jako by Liverpool vyčerpalo, že bojoval na několika frontách zároveň. Z Ligy mistrů už ale obhájce trofeje vypadl a nejdůležitější by pro ně nyní měla být Premier League. V ní si ještě v únoru udržovali slušnou formu, když ve třech zápasech po sobě zvítězili 1:0, mimo jiné i nad Arsenalem. Potom ale přišla domácí remíza s Charltonem a v odvetě s Arsenalem v Londýně na domácí nestačili a prohráli 1:2. Dnes jim navíc bude chybět potrestaný záložník Alonso, nastoupit by neměl ani zraněný Riise.

Naštěstí pro ně se nedaří ani jejich dnešnímu soupeři, Fulhamu. Další londýnský klub prohrál své tři poslední zápasy - v Boltonu 1:2, doma s Arsenalem 0:4 a v Evertonu 1:3. Dnes je čeká tým, který má po Chelsea druhou nejlepší bilanci doma a v patnácti utkáních na Anfield Road inkasoval pouhých pět gólů. Do sestavy by se jim ale mohl vrátit reprezentant Wayne Bridge, který se před dvěma týdny zranil v utkání s Uruguayí.

Oba týmy se už letos jednou utkaly, Fulham v listopadu doma zvítězil 2:0. Dnes by jim to podle bookmakerů měl Liverpool oplatit; na výhru domácích je kurs 1.35, na remízu 4.25 a na vítězství Fulhamu vysokých 8.00. Nemůžete se rozhodnout? Počkejte si do začátku utkání a podle průběhu si vsaďte live.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články