Hlavní obsah

Porazí Washington Charlotte i podruhé?

Dva zápasy během dvou dnů spolu sehrají basketbalisté Washingtonu a Charlotte. Ve včerejším utkání byl lepším týmem Washington, který si se svým soupeřem poradil 119-114. Bobcats to dnes mohou Washingtonu oplatit na palubovce Wizards.

Článek

Hlavní postavou včerejšího souboje byl Antawn Jamison. Hráče Washingtonu, kterého přišli v jeho rodném Charlotte podpořit rodiče a osmnáct dalších příbuzných a známých, dal 35 bodů a 16 míčů doskočil. Především díky němu, rozehrávači Arenasovi a Caronu Butlerovi si hosté poradili s kolektivní hrou domácích; hned sedm hráčů Charlotte dalo alespoň deset bodů, na vynikající individuální výkony tří zmiňovaných basketbalistů to ale nestačilo.

Fanoušci Charlotte se včera dozvěděli dvě zprávy. Tou dobrou je návrat vynikajícího Wallace, který se zranil v předcházejícím zápase proti Detroitu. Tou špatnou je, že se letos už nevrátí Emeka Okafor, stavební kámen mužstva, které je pořád ve stadiu budování. Vinou jeho absence a zranění několika dalších hráčů Bobcats "soupeří" s New Yorkem a Portlandem o nelichotivou nálepku nejhoršího mužstva NBA. V březnu se jim ale daří nad poměry dobře - prohráli sice čtyři zápasy, porazili ale Utah, Golden State a New York.

Washington je na svém hřišti velmi silný, proto ho dnes bookmakeři vypsali s nízkým kursem 1.17 a vysokým handicapem 10 bodů. Věříte, že Charlotte dnes má šanci Washingtonu včerejší porážku oplatit? Pak si vsaďte na jejich vítězství, kurs je 5.30. A jestli očekáváte další přestřelku, vsadit si můžete třeba na to, že v utkání padne více než 211 bodů.

Reklama