Hlavní obsah

Minnesota chce ukončit černou sérii

Eurotip.cz

Nevydařený výlet po hřištích soupeřů podnikají v těchto dnech hráči Minnesoty. Timberwolves odehráli venku pět utkání v řadě a nedokázali ani jednou zvítězit. Dnes se pokusí vyhrát na palubovce týmu Golden State, který má problémy sám se sebou.

Článek

Minnesota odehrála včera na hřišti Lakers další nešťastný zápas. Znovu vedli, po dvou čtvrtinách šli do šaten s šestibodovým náskokem, znovu ale nezvládli třetí čtvrtinu a nakonec prohráli 89-92. Nejlepším hráčem Timberwolvers byl jako obvykle Kevin Garnett, který dal šestnáct bodů a čtrnáct míčů doskočil. Zápasu předcházel drobný incident uvnitř mužstva, který ale o stavu Minnesoty hodně vypovídá: v pondělí nestačili rovněž v Los Angeles na Clippers a prohráli 87-95. Pár minut po zápase prý několik hráčů Timberwolves žertovalo, jako by je prohra vůbec netrápila; Garnett jim důrazně vysvětlil, že jestli jim nevadí prohrávat, nemohou být vítězným týmem. Ostatně, stačí se podívat na jejich současnou bilanci - Minnesota prohrála šest zápasů v řadě a z patnácti utkání na hřištích soupeřů vyhráli jen dva.

Nedaří se ale ani jejich dnešnímu soupeři, Golden State. Bojovníci, kteří stejně jako Minnesota mohou na play off zapomenout, se vrátili domů z pětizápasové šňůry venku. Šokovali sice Miami výhrou nad Heat, další čtyři zápasy ale prohráli a z posledních 11 utkání mají nelichotivou bilanci 2-9. V březnu je sice táhne vynikající Jason Richardson, k němuž se občas přidají Troy Murphy a rozehrávači Davis s Fisherem, zbytek týmu ale jako by byl neviditelný.

Oba týmy se letos střetli dvakrát a pokaždé se radovali domácí. Začátkem února Golden State deklasovalo svého protivníka 109-77, po měsíci jim to ale Minnesota vrátila a vyhrála 103-90. Bookmakeři i přes problémy Golden State domácí tým velmi favoritzují, vypsali na něj kurs 1.40 a handicap 5.5 bodů. Myslíte si, že Minnesota přeruší černou sérii a konečně zvítězí? Vsaďte si na jejich vítězství, kurs je 3.00.

Reklama