Hlavní obsah

Ulker i Bolognu čeká klíčový zápas

Poslední šanci mají basketbalisté Ulkeru Istanbul, pokud si chtějí udržet naději na postup do čtvrtfinále Evropské ligy. Turecký tým ve druhé fázi soutěže ještě nevyhrál; napravit to mohou dnes, kdy na své palubovce přivítají tým Bologni.

Článek

Naděje je to ovšem malá - skupině E vévodí Real Madrid s třemi výhrami a druhé postupové místo si bude chtít zajistit silný tým Maccabi Tel Aviv. To by ovšem nemělo příliš snížit motivaci Turků, kteří v Top 16 ještě nevyhráli. První dva zápasy odehráli venku, v Bologni prohráli 69-87 a poté nestačili ani na Maccabi, které je porazilo 84-74. Třetí zápas hrál Ulker doma; proti Madridu byli blízko vítězství, nevyšel jim ale závěr zápasu a výsledkem byla těsná prohra 69-71.

Dnešní zápas je ale stejně důležitý i pro Climamio, pro nějž byla úvodní výhra nad Turky jediným úspěchem ve skupině. V dalším zápase ale dostali za vyučenou v Madridu, kde prohráli 76-92. Klíčovým zápasem byl ale ten poslední proti Maccabi; italský tým nevyužil výhodu domácího prostředí a prohrál 84-89. V důležitém utkání budou hosté znovu postrádat Rombaldoniho a do Turecka necestoval ani kapitán Mancinelli, který má zlomený nos.

Přestože turečtí fanoušci dokáží doma své hráče vyburcovat, dnes je podle bookmakerů favoritem Bologna, na kterou vypsali kurs 1.65. Věříte, že se Ulkeru podaří konečně zvítězit? Pak si vsaďte na výhru domácího týmu s kursem 2.10.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články