Hlavní obsah

Boston chce srovnat sérii s Orlandem

Jako vyměnění hrají poslední dobou basketbalisté Orlanda. Tým, který na přelomu února a března vyhrál jediný zápas z patnácti, se v posledních třech zápasech před svými diváky zvedl a pokaždé vyhrál. Domácí formu dnes bude chtít potvrdit proti hostům z Bostonu.

Článek

Po odchodu rozehrávače Steva Francise, kdy navíc chyběl jeho náhradník Jameer Nelson, byli Magic do konce února snad nejhorším týmem NBA. Nebýt výhry nad Seattlem, nepoznali by přesně měsíc vítězství. To se ale nyní změnilo; i přes zranění Granta Hilla, nejzkušenějšího hráče týmu, si Orlando doma poradilo s Clevelandem překvapivě hladce 102-73 a den nato i s Golden State. Potom sice přišla prohra v Indianě, další zápas ale odehráli znovu doma a znovu vítězně - Magic porazili Utah po prodloužení 114-108.

Boston po několika slušných výsledcích vyrazili na těžkou čtyřzápasovou šňůru po hřištích soupeřů. První dva zápasy prohráli; nejprve se Memphisu podařilo ubránit hlavní hvězdu Celtics Paula Pierce a s ním i zbytek týmu a Boston odletěl s porážkou 76-93. Včera odehráli nešťastný zápas v Miami; o poločase vedli nad silným soupeřem o 18 bodů, vedení ale neudrželi a prohráli 104-107.

K dalšímu zápasu letí Boston do Indiany, dnes je tedy čeká papírově nejslabší soupeř jejich tripu. Celtics s ním ovšem letos mají zápornou bilanci; první zápas v listopadu prohrál Boston doma 83-87. Další utkání se hrálo na půdě Orlanda, které znovu zvítězilo, tentokrát 100-91. Až třetí pokus Bostonu vyšel, o dva týdny později doma konečně zvítězili 102-94. Pokud si myslíte, že Orlando potvrdí současnou domácí formu, kurs na něj je 1.74 a handicap 2.5 bodu. Věříte tomu, že dnes Boston srovná vzájemnou sérii na 2:2? Pak si vsaďte na vítězství hostů, kurs je 2.12.

Reklama