Hlavní obsah

Tampa nastoupí po deseti dnech doma

Eurotip

Po olympijské pauze se některé týmy rozjíždí poměrně těžkopádně. Hned dva takové kluby se dnes střetnou na ledě Tampy Bay. Domácí se vrací na svůj led po delší době a přivítají cestující Philadelphii. Hosté mají přes poslední slabší výsledky před dnešním soupeřem stále výhodu desetibodového náskoku.

Článek

Tampa by naopak měla začít bojovat o to, aby jako obhájce hlavní zámořské kolektivní trofeje nevypadla z bojů play off dříve, než začnou. Tento týden pro to udělala drobný ale důležitý krok, když vyhrála v pondělí v normální hrací době na ledě přímého soka v Montrealu. Strůjce onoho vítězství brankář Burke se však ocitl po včerejsím tréninku na delší dobu mimo hru.

Philadelphia prožila minulý víkend zlý sen, když prohrála doma s Buffalem gólem 5 sekund před koncem a v neděli nevstřelila ani gól na ledě nejhořšího týmu ligy. První výhry v normální hrací době po olympijské přestávce se dočkala ve středu proti Floridě. Zítra své cestování zakončí na ledě dalšího týmu, který se ještě snaží bojovat o osmou příčku. S mužstvem necestuje útočník Stevenson a start Handzuše je opět s otazníkem.

Bookmakeři BetAndWin nasadili na utkání poměrně nízkou kursovou hladinu. Na domácí vypsali kurs 2,2. Tampa vyhrála nad Philadelphií všech sedm posledních zápasů v dlouhodobé části, ať se hrálo kdekoliv. Domácí také vyřadili dnešního soupeře v posledním play off. Na hosty si lze dnes vsadit v kursu 2,25.

Reklama