Hlavní obsah

Rozjeté Miami míří do Chicaga

Fantastickou formu chytili s blížícím se play off basketbalisté Miami. Vyhráli třináct ze čtrnácti posledních zápasů a dnes se chystají na Chicago.

Článek

Heat přitom měli minule namále. V utkání s Bostonem prohrávali už o 25 bodů, hlavně díky vynikajícímu Dwyanu Wadeovi ale dokázali nepříznivý stav zvrátit. Vyrovnali tak letošní rekord, jen jednomu týmu se totiž podařilo otočit stejně vysokou ztrátu.

Tím týmem je shodou okolností jejich dnešní soupeř, Chicago. Býci hned v úvodním zápase sezony prohrávali s Charlotte stejným rozdílem a nakonec zvítězili 109-105. Bojovný duch jako by je ale v průběhu sezony opustil. Mužstvo, které se loni bez problémů probojovalo do play off jako třetí tým Východní konference, je letos v Centrální divizi poslední. Nic ale pro ně ještě není ztraceno; osmý tým konference, Philadelphia, nyní hraje bez Allena Iversona a prohrává jeden zápas za druhým. I díky tomu Chicago snížilo ztrátu na Sixers na pouhé dva zápasy.

Býci se s Miami letos už jednou utkali. V polovině prosince odehrály oba týmy v Chicagu vyrovnané utkání, které i přes finiš domácích vyhrálo Miami 100-97. Podle bookmakerů dnes mají víc šancí znovu hosté, na které vypsali kurs 1.59 a handicap 3.5 bodu. Myslíte si, že jim Chicago prosincovou porážku oplatí? Pak si vsaďte na domácí, kurs je 2.45.

Reklama