Hlavní obsah

Znojmo touží po vyrovnání série

, 19. března 2006

Jednožnačně nejblíže ze čtvrtfinálových soupeřů před začátkem play off hokejové extraligy měly k sobě v tabulce týmy Znojma a Vítkovic. Při stejném počtu bodů a vyrovnané sérii čtyř vzájemných zápasů je dělilo jen celkové skóre. Vítkovice tak získaly výhodu domácího prostředí pro první a případné rozhodující zápasy.

Foto: www.hcorli.cz

Peter Pucher.

Článek

O víkendu se však série přesunula do Znojma za vyrovnaného stavu. Domácí celek se nicméně včera dostával do tempa velmi zvolna a dlouho těžil pouze ze zákroků brankáře Trvaje. Na rychlé dva góly soupeře našel odpověď se sirénou ukončující druhou třetinu. Znojmo opět vstřelilo v normální hrací době jediný gól, a přestože v sérii padá obecně málo branek, s takovou střeleckou potencí hledá cestu k výhře velmi složitě.

Vítkovice si vytkly před víkendovou cestou na jih jediný cíl, který se jim podařilo naplnit hned včera. Chtěly oplatit soupeři stejnou mincí a vyhrát na jeho ledě alespoň jeden zápas. Především díky produktivnímu Irglovi a výkonu brankáře Pince se jim to podařilo. Nevystrašila je ani tma, v níž hostující hráči v kabině proseděli celou první přestávku.

Bookmakeři BetAndWin předpokládají, že se série na sever Moravy vrátí opět za vyrovnaného stavu. Favorizují dnes domácí celek, na který vypsali kurs 2,05. Během sezóny však oba vzájemné zápasy ve Znojmě skončily remízou. Na vyrovnané skóre po skončení normální hrací doby si lze dnes vsadit v kursu 4,2. Kdo očekává, že opět padne celkově maximálně pět branek, má k dispozici kurs 1,45.

Reklama