Hlavní obsah

Islanders stále živí šance na play off

, 21. března 2006

Boje o play off se v NHL zostřují každým dnem. Šest bodů dělí dva týmy, které se dnes střetnou spolu ve chvíli, kdy jim do konce dlouhodobé části sezóny schází shodně patnáct zápasů. V nevýhodné pozici jsou domácí Islanders, kteří by pro postup museli smazat zmíněnou ztrátu a přeskočit v tabulce čtyři kluby.

Článek

Domácí se vrací na svůj led po pěti zápasech hraných venku. Tato šňůra byla jejich záchranou, protože během ní domovskou halu zaplavila odpadní voda. Islanders se domů nevrací spokojeni, protože ze čtyř zápasů s konkurenty v boji o play off vyhráli jediný. Mimo hru je obránce Žitnik a poslední dva zápasy neodehrál ani útočník York.

Montreal začal po olympiádě velmi dobře, ale překvapivě ho notně zbrzdila série čtyř zápasů hraných doma. Tři z nich prohrál. Venku se mu naopak daří nyní dobře, což potvrdila i včerejší výhra na ledě Washingtonu, který porazil v sezóně poprvé. Do branky se po dvou zápasech vrátil Huet, protože nedávno příchozí Aebischer se předtím nepředvedl v dobrém světle.

Bookmakeři BetAndWin mírně favorizují dnes hostující celek, který v probíhající sezóně domácí již dvakrát porazil. Na Montreal vypsali kurs 2,25. Islanders však nechtějí ztratit kontakt s klíčovým osmým místem, které momentálně jejich sok drží. Na domácí si lze vsadit v kursu 2,5.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články