Hlavní obsah

Minnesota se vydává na cesty

Eurotip

Ve dvou divizích NHL má vedoucí tým více než desetibodový náskok a je tak mimořádně blízko dosti výhodné pozici pro play off. Jedním z těchto týmů je Dallas na čele pacifické divize. Minnesota ztrácí v&nsp;severozápadní divizi z posledního místa na čelo stejný počet bodů, jaký má Dallas náskok na druhý celek své divize.

Článek

Dallas bude hrát celý týden doma. V pondělí své diváky ovšem nepotěšil, když přenechal body jednomu diviznímu souputníku. Do hry by se mohl vrátit obránce Robidas. Mimo naopak zůstanou i nadále Traverse a útočník Guerin. Zajímavý bude tento duel pro obránce Mitchella, který do Dallasu nedávno přestoupil právě z Minnesoty. Z farmy byl povolán také útočník M. Tjarnqvist.

Minnesota ale přiveze sestavu nejspíše bez obránce D. Tjarnqvista, který je jeho bratrem. Hodně prostoru naopak v dresu hostů dostává další z těch, o které šlo v nedávné výměně. Škoula už stihl v novém působišti i skórovat. Proti týmu, v jehož dresu dlouho působil jako náhradník, se zřejmě znovu postaví brankář Fernandez. Je to ovšem s otazníkem, protože hosty čeká třetí zápas ve čtyřech dnech.

Bookmakeři BetAndWin očekávají výhru domácích, kteří by za určítých okolností mohli ještě vyhrát i celou základní část. Na Dallas vypsali kurs 1,65. Minnesota stále ztrácí na play off kolem deseti bodů a šance proniknout do něj se jí tedy vzdaluje. Vsadit si na ni lze dnes v kursu 3,8.

Reklama