Hlavní obsah

Charlton si zahraje o postup s Middlesbrough

Problémy s obranou má před čtvrtfinálovým zápase FA Cupu tým Middlesbrough. Do utkání proti Charltonu dnes nenastoupí Andrew Davies a nad zraněným Riggottem visí otazník.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Middlesbrough je jedním z týmů, které doplácejí na nabitý program. "Slyšel jsem spoustu lidí naříkat nad počtem zápasů. My jsme s Liverpoolem odehráli nejvíc utkání ze všech anglických týmů. Nedá se nic dělat, musíme se s tím vyrovnat," prohlásil trenér hostů Steve McClaren. Jeho týmu se po sérii slušných výsledků v Premier přestalo dařit; předposlední víkend odjel s prázdnou ze hřiště svého dnešního soupeře, Charltonu, a v minulém kole se mu nezadařilo ani v Blackburnu. V tabulce se ale s 34 body stále drží dostatečně daleko od pásma sestupu.

Vítězství nad Middlesbrough bylo pro Charlton jediným radostným zápasem od poloviny ledna. V žádném dalším si totiž tři body v Premier League nepřipsali; ve třech dalších zápasech prohráli a čtyřikrát remizovali. Dvě z těch remíz ovšem byly velmi cenné - bod vybojoval Charlton na hřišti Chelsea a Liverpoolu, dvou ze tří nejlepších týmů v Anglii. Domácím dnes bude chybět jen útočník Marcus Bent, naopak se do sestavy vrací Sorondo.

Semifinále prestižního FA Cupu je určitě velkým lákadlem, proto se dá dnes od obou týmů čekat plné nasazení. Bookmakeři považují za mírného favorita čtvrtfinále Charlton, na který vypsali kurs 2.25. Myslíte si, že Middlesbrough dnes svému soupeři oplatí nedávnou porážku? Pak si vsaďte na hosty, kurs je 2.95. A jestli se nemůžete rozhodnout, počkejte si do začátku utkání a pak si vsaďte live.

Reklama