Hlavní obsah

Soutěžící sází na fotbal a tenis

Eurotip.cz

Hokejové sucho se podepsalo na dnešních sázkách účastníků soutěže na Eurotip.cz. Mezi nejtipovanějšími příležitostmi jsou dvě fotbalová utkání a tři tenisová.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Vůbec nejsázenějším zápasem je souboj v turecké lize Besiktas - Konyaspor. Domácím se v březnu daří, vyhráli všechna tři utkání, což je zřejmě jedním z důvodů, proč jim v kursu 1.40 dalo důvěru 571 lidí. Dalších 56 jich jistilo výhru domácích remízou a jediný solitér vyzkoušel vítězství Konyasporu.

Ještě víc lidí vsadilo na čínskou tenistku v souboji Na Li - Morigami. Morigami je letos z formy, proto je na čtyřiadvacetiletou Li, která se prosadila mezi světovou elitu, kurs 1.26. Vsadilo ho 606 soutěžících, výhru její soupeřky s kursem 3.05 tipují čtyři lidé.

Druhým fotbalovým zápasem dnešní pětice je Bastia - Istres. Korsičané jsou na svém hřišti vynikající a dnes by to měli potvrdit podle 410 účastníků soutěže. Sedm lidí dalo na svůj tiket remízu a neprohru hostů s kursem 2.14 vsadili dva sázkaři.

Patriotismus hodilo za hlavu 465 soutěžících, kteří tipují vítězství favorita v souboji Ljubičič - Vik. Chorvatský hráč se etabloval mezi nejužší tenisovou špičku, proto je dnes na něj nízký kurs 1.15. Jít proti členu vítězného daviscapového týmu si troufl jediný tipující.

Ještě nižší kurs, 1.13, neodradil 446 účastníků soutěže od sázky na Amelii Mauresmovou. Francouzka obvykle s horšími soupeřkami nemívá problémy a Australanka Stosurová zrovna nemá formu, která by vyzývala k sázce na ni - ostatně tak neučinil nikdo.

Reklama