Hlavní obsah

Tampa by ráda i venkovní body

Eurotip

V NHL se již dají najít i divize o jejichž vítězi není pochyb, ačkoli se čistě matematicky ještě může stát hodně věcí. Největší rozdíl mezi prvním a druhým celkem je v jihovýchodní divizi. Carolina dnes může v přímém souboji odskočit Tampě Bay ještě více.

Článek

Poslední výsledky domácího celku vypadají, jako by se nechal dlouhodobě velkým náskokem ukolébat. Carolina se v sobotu vrátila domů a nepotěšila diváky prohrou s odepsaným Washingtonem. Byla to teprve šesté domácí utkání bez bodu pro tým, který doma patří jednoznačně k nejlepším v celé lize. Kromě tří dlouhodobě zraněných hráčů visí otazník nad startem stejného počtu dalších. Jsou mezi nimi obránci Hedican, Wallin a lednová posila z útoku Weight.

Tampa je posledním držitelem Stanleyova poháru, ale občas se letos pohybovala i mimo příčky zajišťující play off. Nyní má na deváté místo mírný náskok, ale přesto by jistě ráda prodloužila sérii pěti zápasů, v nichž dokázala bodovat. Tři poslední utkání přivedla v normální hrací době k remíze. V tom posledním nedohráli obránce Boyle a útočník Modin. Dlouhodobě je mimo hru brankář Burke.

Bookmakeři BetAndWin dávají větší šance na výhru domácím. Na Carolinu vypsali kurs 1,85. Hosté jsou jedním z mála týmů, které dokázaly již v průběhu sezóny na poměrně nedobytném ledě uspět a body si odtud vozili i v minulých třech sezónách. Dnes si na Tampu lze vsadit v kursu 3,2.

Reklama