Hlavní obsah

Soutěžící věří nejvíc Slavii

Eurotip.cz

První zápas semifinále play off hokejové extraligy mezi Slavií a Českými Budějovicemi se stal tahákem tipovací soutěže na Eurotip.cz. Pražskému týmů dalo důvěru přes 700 sázkařů.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Druhý tým základní části je podle bookmakerů favoritem dnešního souboje, proto na něj vypsali kurs 1.50. Na svůj tiket si ho dalo 727 lidí, dalších 73 jich jistilo remízou. Proti domácím se odvážilo jít 111 soutěžících, 31 jich vsadilo neprohru hostů a osmdesát si trouflo na čistou dvojku s kursem 4.65.

Přesto, že utkání Ligy mistrů bývají těžká k tipování, mezi nejsázenějšími zápasy se objevily oba, které dnes evropská soutěž nabízí. V utkání Benfica - Barcelona jde většina sázek na favorita. Benfica o kolo dřív vyřadila favorizovaný Liverpool, přesto je katalánský velkoklub favoritem s kursem 1.80, který využilo 603 lidí. Remízu nebo neprohru Barcelony tipuje 273 soutěžících a výhru nebo neprohru domácích jen 48 tipujících.

Mnohem vyrovnanější sázky jsou u druhého dnešního zápasu Ligy mistrů, Arsenal - Juventus. Vítězství domácích s kursem 2.50 tipuje 264 soutěžících, 217 jich dalo neprohru Arsenalu. 199 lidí věří tomu, že se dnes oba týmy rozejdou smírně a neprohru nebo výhru italského týmu vsadilo 110 účastníků soutěže.

Třetím fotbalovým zápasem je dnes utkání nižší anglické soutěže Preston - Crewe. Hosté jsou s jedinou výhrou z 19 zápasů nejhorším týmem ligy na hřištích soupeřů, proto je na Preston kurs 1.50. Na svůj tiket ho dalo 575 soutěžících, remízu tipuje sedm lidí a jediný člověk zatím zkusil druhé vítězství Crewe v sezoně s vysokým kursem 6.00

Posledním zápasem nejtipovanější pětice zápasů je tenisové utkání Ljubičič - Rochus. Chorvatský hráč je velkým favoritem zápasu, na kterého si 557 soutěžících vsadilo s nízkým kursem 1.16; výhru Belgičana v kursu 4.00 zkusilo pět sázkařů.

Reklama