Hlavní obsah

Buffalo se potká letos naposledy s Bostonem

, 29. března 2006

Na začátku března ještě živilo naděje na play off v NHL mnoho týmů. Některé z nich věděly, že jejich šance značně ovlivlní celá sekvence zápasů hraných proti jedinému soupeři. Extrémním příkladem je v tomto směru Boston, který dnes míří na led Buffala.

Článek

Domácí celek zažívá měsíc dvou tváří. Buffalo sice začalo březen prohrou, kterou však následovalo osm zápasů, v nichž nepřepustilo soupeřům žádný bod. Pak se ale zranil útočník Hecht a najednou se vše ve zlé obrátilo. Z posledních šesti zápasů získalo Buffalo jediný bod. Kromě německého útočníka je také s otazníkem návrat Connolyho.

Boston nebude mít na Buffalo letos dobré vzpomínky, ať dnešní zápas dopadne jakkoli. Uspěl proti němu až na sedmý pokus minulou sobotu a i kvůli těmto ztrátám je pro něj play off v nedohlednu. V sobotu opustil tým, který je pronásledovám mnoha zraněními, generální manažer O'Connell.

Bookmakeři BetAndWinpředpokládají, že se propad domácího celku zastaví. Buffalo stále ještě drží čtvrtou příčku ve východní konferenci a dnes je na něj vypsán kurs 1,7. Boston je od začátku měsíce na hřištích soupeřů neškodný. Dnes si na něj lze vsadit v kursu 3,7.

Reklama