Hlavní obsah

Vzpamatuje se Phoenix z ostudných porážek?

Eurotip.cz

Dvě drtivé prohry mají za sebou basketbalisté Phoenixu. Suns v tomto týdnu prohráli v New Jersey a Milwaukee dohromady o 60 bodů; reputaci si budou chtít napravit dnes v Indianě.

Článek

Ještě před týdnem se přitom zdálo být v nejlepším pořádku. Minulý čtvrtek se vrátil do sestavy vynikající Amare Stoudemire, který pomohl k vítězství nad Portlandem 20 body a devíti doskoky. I v dalším utkání nad Denverem Phoenix zvítězil, byť Stoudemire odehrál jen 16 minut. Potom ale přišel zápas v New Jersey; jeden z momentálně nejlepších týmů NBA deklasoval Suns 110-72. Den nato sice Phoenix nastřílel v Milwaukee 110 bodů, 132 jich ale inkasoval a výsledkem byla další nepříjemná prohra. Dnes je čeká třetí tým Východní konference v řadě. S Indianou letos odehrál tým trenéra D'Antoniho jediný zápas, ve kterém doma zvítězil vysoko 109-91.

I domácí Pacers přivítali po dlouhé době klíčového hráče svého týmu. Jermaine O'Neal chyběl téměř dva měsíce, během kterých si ovšem jeho spoluhráči počínali velmi slušně. Na rozdíl od Stoudemirea čas, který O'Neal stráví na palubovce, roste, proti Miami už odehrál 36 minut. Ani on nezabránil prohře na hřišti silných Heat 91-96, větším překvapením je ale určitě včerejší porážka od Atlanty, která si s Pacers doma poradila 94-93.

Oba týmy tak mají co napravovat. Podle bookmakerů má dnes větší šanci Phoenix, na který vypsali kurs 1.59. Věříte dnes víc Indianě? Pak si vsaďte na vítězství domácích, kurs je 2.40.

Reklama