Hlavní obsah

San Jose už se těší domů

, 30. března 2006

V západní konferenci NHL si dělá na postup do play off stále ještě naděje nejméně deset týmů. Těsně pod čarou zůstavají momentálně dva celky z pacifické divize. Lépe je na tom San Jose, které se dnes vrací domů po více než deseti dnech. Má dobrou šanci vzít chuť do dalších bojů soupeři ze své divize, před nímž má již teď náskok deseti bodů.

Článek

San Jose sehrálo venku pět utkání v řadě a dlouho to vypadalo, že se bude vracet domů spokojeno. V úterý se ale nezadařilo členům elitní řady a Toskala obdržel opět čtyři góly. Je tedy otázkou, zda dnes nedostane přednost Nabokov, kterému se však březen zatím příliš nevydařil. San Jose ztrácí na osmé místo dva body a má z týmů bojujících o play off odehráno nejméně zápasů.

Phoenix by na play off ještě teoreticky dosáhnout mohl, kdyby se mu podařilo dnes i v sobotu na ledě téhož soupeře dvakrát vyhrát. Již skoro dva měsíce ovšem nenastupuje nejlepší útočník klubu Nagy. V brance se minulý týden dočkal dvakrát za sebou startu po dlouhé době LeNeveu, ale v úterý se do ní opět postavil Joseph.

Bookmakeři BetAndWin očekávají, že si domácí nebudou komplikovat situaci. Na San Jose vypsali kurs 1,75. Phoenix ovšem vyhrál čtyři z posledních pěti zápasů. Proti dnešnímu soupeři také umí bodovat, když s ním zatím v probíhající sezóně z pěti utkání žádné v normální hrací době neprohrál. Na hosty si lze dnes vsadit v kursu 3,6.

Reklama