Hlavní obsah

Protáhnou Teplice remízovou sérii?

V návrat podzimní formy doufá třetí tým Gambrinus ligy z Teplic. Severočeši po úvodním jarním vítězství nad Příbrami pětkrát v řadě remizovali. Tři body se dnes znovu pokusí získat na Stínadlech proti hostům z Jihlavy.

Článek

Tepličtí jsou momentálně remízovími krály nejvyšší fotbalové ligy. Z 22 jejich zápasů jich rovná polovina skončila dělbou bodů. Mohli by být spokojeni, pokud by jejich cílem bylo udržet se v lize, svěřenci trenéra Marečka jsou ale spolu se Slavií nejbližšími pronásledovateli Liberce. Deset nerozhodných výsledků z třinácti posledních zápasů je už stálo druhé místo v tabulce, které po včerejší výhře nad Mostem obsadili sešívaní. "Každý bod má svou cenu. A uvidíme po třicátém kole, na jaké umístění to bude stačit," neznepokojuje se Mareček.

Jihlava v týdnu znovu doplatila na nepřízeň počasí, které jí nedovolilo odehrát už jednou odložené utkání se Spartou. S 20 odehranými zápasy se tak stále pohybuje v sestupovém pásmu s jediným bodem náskoku před posledními Blšany. Počasí ale asi není největší starostí týmu z Vysočiny. Tou je střelecká impotence jeho útočníků; od začátku listopadu dali jihlavští fotbalisté dva góly v devíti zápasech. Po zimní přestávce dokázali skórovat jedinkrát, branka v Mostu ale jen zmírnila porážku 1:2. Jediné tři jarní body tak mužstvo získalo za tři bezbrankové remízy s Brnem, v Liberci a s Blšany.

I přes remízovou sérii Teplic dnes bookmakeři velmi favorizují domácí tým, na který vypsali kurs 1.42. Myslíte si, že by se dnes mohla Jihlava ubránit podobně, jako v Liberci? Pak si vsaďte remízu za 3.70. A pokud věříte, že by Jihlava mohla dokonce zvítězit, kurs na dvojku je vysoký - 7.25.

Reklama