Hlavní obsah

Znojmo by rádo vyhrálo na Spartě i v play off

, 3. dubna 2006

Říká se, že s příchodem play off začíná zcela nová soutěž, v níž mají výsledky z dlouhodobé části sezóny pramalou hodnotu. Potvrdit by to jistě mohl letos Liberec se svou zdánlivě nedobytnou domácí tvrzí. Znojmo však doufá, že toto nepsané pravidlo poruší a na své výsledky z T-Mobile arény ze sezóny naváže nejlépe hned ve třetím semifinálovém duelu.

Foto: www.hcorli.cz

Peter Pucher.

Článek

Sparta začínala i semifinálovou sérii venku, ale vstoupila do ní lépe než do té čtvrtfinálové. Z Moravy si tentokrát přivezla jednu výhru a doufá, že se jí ve dvou domácích zápasech zadaří podobně jako proti Zlínu. Napodobila by tím pražského rivala, protože by potom již klepala na bránu finále. Dnes se poprvé domácí budou muset obejít bez útočníka Štrby, který odnesl nešetrný zákrok Bičánka.

Znojmo na Spartě během základní části sezóny vyhrálo oba zápasy. V semifinále však naopak zatím v obou utkáních rychle prohrávalo. Vždy se mu ovšem skóre podařilo obrátit. Mužstvo nadále zvládá play off na pouhé tři kompletní pětky. Soupeře dnes proti hostům požene až trojnásobný počet diváků, kteří byli na utkáních ve Znojmě.

Bookmakeři BetAndWin našli jednoznačného favorita v domácích. Na Spartu, která ve čtvrtfinále vyhrála všechna tři domácí utkání, vypsali kurs 1,67. Hosté ovšem přijedou se svou urputnou obranou a Dopitou v čele. Na Znojmo si lze vsadit v kursu 3,5.

Reklama