Hlavní obsah

Atraktivní duel uvidí Calgary

Eurotip

Výhra divize zajišťuje v NHL výhodné nasazení v play off. Průběžné vedení divize ale může vypadat různě. Příkladem jsou týmy, které se dnes potkají na ledě Calgary. Domácí se v minulém týdnu dostali ve velmi vyrovnané severozápadní divizi do mírného trháku. Detroit naopak v té centrální velmi silně upevnil své postavení.

Foto: detroitredwings.com

Robert Lang

Článek

Calgary se po olympiádě zcela vydařil až minulý týden, ve kterém vyhrálo všechna tři utkání proti týmům, které by na něj rády dotíraly v boji o play off. Dnes ho čeká čtvrté utkání v šesti dnech, když se po jednodenním výletě vrací na delší dobu zpět na vlastní led. Mimo hru byla v minulém zápase celá šestice hráčů. Polovina z nich nebude hrát ani dnes a u druhé je start s otazníkem.

Detroit kráčí téměř neotřesitelně k výhře v celé západní konferenci. Daří se mu zvláště na cizích kluzištích, jak to dokázal včera v Minnesotě osmou venkovní výhrou v řadě. Naposledy prohrál venku první hrací den po olympijské pauze, kdy nenasadil do hry čerstvé držitele zlatých medailí. Poslední dva zápasy neodehrál obránce Schneider.

Bookmakeři BetAndWin spoléhají na větší únavu hostů, kteří odehrají čtvrté utkání v pěti dnech, což je program spíše známý z nižší soutěže AHL. Na Detroit vypsali kurs 2,7. Na domácí Calgary si lze vsadit v kursu 2,1.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas gólem přispěl k výhře Caroliny, Kämpf zapsal asistenci

Hokejisté Caroliny dokázali ve čtvrtečním zápase NHL porazit Detroit na svém ledě 4:0. Jednou brankou se na výhře Hurricanes podílel i český forvard Martin Nečas. Jednu asistenci si připsal útočník David Kämpf, jenž pomohl Torontu k vítězství 5:1 nad Washingtonem.
NačítámNačíst další články