Hlavní obsah

Buffalo si chce pojistit čtvrtou příčku

, 7. dubna 2006

Ve východní konferenci NHL se stále více vyjasňuje. Play off už zde má zajištěn dvojnásobný počet týmů vůči západní části soutěže a dnes se nejspíše přidá další. Tím šťastným by měla být Philadelphia, která stále ještě touží i po divizním titulu. Pokud na něj nedosáhne, skončí nejspíše v tabulce konference až za dnešním sokem.

Článek

Buffalo má také ještě teoretickou šanci na vítězství v divizi, především teď ale doufá, že tento týden našlo recept na vybřednutí z dlouhodobé krize. Tento týden nejprve vyhrálo na samostatné nájezdy v Torontu a posléze stáhlo o bod v přímém souboji náskok Ottawy v divizi. Pod oba úspěchy se podepsal náhradní brankář Biron, který tak motá hlavu domácím trenérům. Ti dnes budou muset opět zřejmě oželet účast v pondělí zraněného útočníka Hechta.

Philadelphia ztrácí na dnešního soupeře sedm bodů, ale na prvího v atlantické divizi jí chybí o dva body méně. Snadno tedy může v tabulce skončit před Buffalem, ačkoli třeba získá celkově méně bodů. Za tímto účelem by však dnes musela vyhrát bez několika hráčů, mezi nimiž bude zřejmě i Nedvěd. Na ledě včera netrénoval ani Forsberg.

Bookmakeři BetAndWin dnes favorizují lepšící se domácí tým. Na Buffalo vypsali kurs 2,1. Philadelphia ještě proti domácím v probíhající sezóně neuspěla. Na jejich ledě dokonce vyhrála naposledy, když v její brance čaroval Čechmánek. Dnes si na hosty si lze vsadit v kursu 2,7.

Reklama