Hlavní obsah

Sunderland chce konečně doma vyhrát

Eurotip.cz

Smutné víkendy zažívají fanoušci Sunderlandu, které ještě neomrzelo chodit na domácí zápasy svého týmu. Nejhorší mužstvo Premier league na svém stadionu letos odehrálo šestnáct zápasů a nezvítězilo ani jednou. Dočkají se dnes proti Fulhamu, který zase čeká na první výhru na cizím hřišti?

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Sunderland je s jedenácti body beznadějně poslední. Vyhrát konečně domácí zápas je proto asi jedinou motivací, která trenéru Ballovi a jeho svěřencům letos zůstala. Zatím žádný klub Premier League neodehrál sezonu bez jediné domácí výhry a pokud se Sunderland nechce zapsat do historie, má dnes asi poslední příležitost. Dalšími dvěma kluby, které na Stadium of Light zavítají, jsou totiž Arsenal a Newcastle. Kuráž by Sunderlandu mohla dodat remíza 2:2, kterou minulý víkend uhráli na hřišti evertonu. Nepříjemnou zprávou pro domácí je ovšem zdravotní stav několika hráčů. Arca, Caldwell a Elliott mají problémy s kolenem, Kyle se doma opařil a dnes zřejmě také nenastoupí, stejně jako Nosworthy.

Jestliže se Sunderlandu zoufale nedaří doma, Fulham je na tom podobně v zápasech na hřištích soupeřů. Ze sedmnácti zápasů třináct prohrál a jediné body má za čtyři remízy. Zatímco doma Cottagers patří mezi lepší týmy, zápasy venku je stály lepší umístění. Nyní jsou s 36 body na 15. místě, ovšem zatím s dostatečným odstupem od sestupového pásma. Radost jim v poslední době udělala jen cenná domácí výhra nad Chelsea 1:0; jinak se jim příliš nedaří, naposledy dokonce doma prohráli 1:3 s předposledním Portsmouthem.

V zápase nejhoršího domácího s nejhorším venkovním týmem jsou podle bookmakerů favority hosté, na které si můžete vsadit v kursu 2.15. Věříte, že se dnes domácí diváci konečně dočkají vítězství svého týmu? Pak si vsaďte na Sunderland, kurs je 3.10.

Reklama