Hlavní obsah

New Jersey čeká na pojistku

, 9. dubna 2006

Deset dnů zbývá do konce základní části NHL a většina týmů může ještě získat až deset bodů. Mnohé z nich nezachrání před ukončením sezóny ani tento plný bodový zisk, zatímco několika dalším stačí podstatně méně k tomu, aby již měly play off jisté. Do druhé skupiny patří New Jersey.

Článek

Dnes domácí klub se vrací na svůj led z úspěšné vyjížďky do Montrealu, odkud si přivezl potvrzení šesté příčky ve východní konferenci. New Jersey se celou sezónu pohybuje spíše ve druhé polovině postupové osmičky, z níž chvílemi i vypadávalo. Po lednovém návratu Eliáše se ale vydalo správným směrem. Aktuálně táhne se šesti výhrami v řadě svoji letošní druhou nejdelší výherní sérii sezóny.

Rangers však byli právě tím týmem, který ukončil tu první a s chutí by to jistě rád udělal i dnes. Přiblížil by se tak zase o kus výhře v atlantické divizi, kterou oba soupeři sdílejí. Hosté tento týden postupně vyhráli na samostatné nájezdy, v normální hrací době a včera i v prodloužení. Všechny tyto výhry si připsal náhradní brankář Weekes. Jágr se včera v Bostonu znovu zapsal do historických tabulek klubu.

Bookmakeři BetAndWin spatřují výhodu v domácím prostředí. Na New Jersey vypsali kurs 2,00. Hostující Rangers mají několik zraněných hráčů. Dnes si na ně lze vsadit v kursu 2,7.

Reklama