Hlavní obsah

Toronto chce přerušit černou sérii

Mizerný konec další nepovedené sezony prožívají basketbalisté Toronta. Kanadský tým bez své zraněné hvězdy Boshe prohrává jeden zápas za druhým. Nyní má na svém kontě devět porážek v řadě; přerušit proherní šňůru se pokusí dnes v Orlandu.

Článek

Jedinou motivací Raptors je letos vyhrát alespoň jeden zápas, aby nezakončili sezonu třinácti prohrami v řadě. Zbývají jim odehrát čtyři zápasy a pokud dnes neporazí Orlando, budou se o to muset pokusit proti Detroitu, Indianě a na hřišti Chicaga, což nejsou zrovna lehcí soupeři. Proherní šňůra, která možná letos neskončí, dokazuje, jak moc pro Toronto znamená Chris Bosh, který se zranil v utkání proti Milwaukee; bez něj odehráli Raptors osm zápasů a ve všech prohráli, nestačili dokonce ani doma na Charlotte.

Orlando do play off zřejmě také nepostoupí. Aby mohli hráči z Floridy pomýšlet na postup do dalších bojů, museli by vyhrát všechny zbývající zápasy a doufat, že Philadelphia a Chicago několikrát klopýtnou, což není příliš pravděpodobné. Vaz jim letos bohužel zlomilo období od konce ledna do začátku března, kdy vyhráli pouhé dva zápasy z dvaceti. Současnými výkony se ale Magic řadí mezi momentálně nejlepší týmy NBA. Vyhráli devět z deseti posledních utkání, porazili mimo jiné doma Detroit a Dallas a zvítězili v Miami.

Není pochyb o tom, že Orlando půjde do zápasu se stoprocentním nasazením. Nejen, že ještě mají teoretickou šanci na play off, navíc mají Torontu co oplácet. Týmy se totiž v letošní sezoně utkaly dvakrát a pokaždé zvítězilo kanadské mužstv - v polovině prosince na půdě Orlanda a o dva týdny později i doma. Dnes je ale podle bookmakerů jasným favoritem Orlando, na které vypsali kurs 1.18 a handicap 9.5 bodu. Myslíte si, že Toronto dokáže nad Magic zvítězit i potřetí? Pak si vsaďte na hosty, kurs je 5.00.

Reklama