Hlavní obsah

Buffalo si užívá play off po pěti letech

, 24. dubna 2006

Týmy v NHL se dají kromě dalších hledisek rozdělit na pravidelné účastníky vyřazovacích bojů a ty ostatní. Mnozí před letošní sezónou očekávali, že do druhé skupiny se definitivně zařadí Buffalo, které strádalo po odchoduu Haška. Opak se stal ale skutečností a Philadelphia tomu jistě není ráda.

Článek

Domácí tým před sezónou opustili další pamětníci lepších časů, ale nový kolektiv vytvořil pravý tým. Buffalo občas ohrožovalo během sezóny na čele divize Ottawu, ale velmi spokojeno bylo i s čtvrtou příčkou, kterou drželo stabilně. Před play off ho jistě potěšil návrat útočníka Hechta, který přispěl k rozhodujícímu gólu ve druhém prodloužení.

Philadelphia neuspěla v dostizích o prvenství v atlantické divizi, když se tak dlouho soustřeďovala na Rangers, až se nechala přespurtovat New Jersey. Po zdravotní stránce sice nemá zdaleka kompletní kádr, ale během sezóny na tom byla mnohokrát hůře. Přes těžký sobotní střet by rád nastoupil i Umberger. V brance se osvědčil Esche.

Bookmakeři BetAndWin favorizují i dnes domácí tým. Na Buffalo plné nezkušených hráčů vypsali kurs 2,05. Philadelphia vyhrála na ledě dnešního soupeře po více než pěti letech před více než čtrnácti dny. Dnes si na ni lze vsadit v kursu 2,8.

Reklama