Hlavní obsah

Detroit chce doma rozhodnout o svém postupu

K sedmému zápasu dospěla v NBA vyrovnaná série druhého kola play off mezi Detroitem a Clevelandem. Favorizovaní Pistons utekli v minulém utkání hrobníkovi z lopaty; dokáží souboj doma dotáhnout do vítězného konce?

Článek

Cleveland předevčírem nevyužil mečbol, který měl na svém vlastním hřišti. Kavalíři nečekaně vedli 3:2 na zápasy a mohli na své palubovce vyřadit nejlepší tým základní části. LeBron James znovu odehrál vynikající zápas, ani jeho 32 bodů, 11 doskoků a pět asistencí ale na Detroit nestačilo a domácí prohrál 82-84.

Detroit tak dostal šanci dotáhnout do vítězného konce sérii, která se pro ně nepříjemně natáhla. Pistons do ní sice vstoupili podle očekávání dvěma domácími výhrami, poté ale dvakrát doma úřadoval Cleveland, který si z Auburn Hills odvezl vítězství 86-84. Dnes je jejich úkolem uhájit domácí půdu, na které letos prohráli pouze čtyřikrát; nikdy se přitom před hosty nemuseli sklonit dvakrát po sobě.

I přes poslední domácí zaváhání je podle bookmakerů Detroit jasným favoritem sedmého zápasu; společnost Betandwin na něj vypsala kurs 1.18 a handicap 8.5 bodu. Věříte, že Cleveland dokáže zvítězit na hřišti Pistons dvakrát po sobě? Pak si vsaďte na výhru v hostů s kursem 5.50.

Reklama