Hlavní obsah

Benešovou znovu čeká Parmentierová

Příští rok ve stejnou dobu. Název známe divadelní hry možná napadl českou tenistku Ivetu Benešovou při pohledu na svůj los na French Open. V prvním kole se totiž utká s domácí Parmentierovou, se kterou zde v prvním kole bojovala i loni.

Foto: www.abiertomextenis.com.mx

Iveta Benešová

Článek

A určitě by chtěla, aby dnešní zápas dopadl stejně; před rokem totiž Benešová nad Francouzkou zvítězila 7-5 6-4. Bylo to tehdy bohužel její jediné vítězství v Paříži, v dalším kole totiž nestačila na Srbku Ivanovičovou, se kterou prohrála ve dvou setech. Pokud dnes bude chtít porazit Parmentierovou znovu, bude muset prokázat lepší formu, než v posledních týdnech. Česká tenistka po slušném vstupu do sezony, kdy hrála například ve finále v Hobartu, totiž na třech posledních turnajích vypadla v prvním kole a její poslední výhra na okruhu se tak datuje k začátku dubna, kdy porazila Chorvatku Ančičovou.

Příliš se naštěstí nedaří ani její soupeřce. Pauline Parmentierová se dlouho nemohla dostat přes druhé kolo na turnajích s menšími dotacemi. To se jí podařilo až před dvěma týdny v Libanonu, kde porazila Polku Sakowiczovou a Španělku Santonjaovou a zůstala až na raketě další Španělky Martinezové-Granadosové.

Podle bookmakerů by po roce měla znovu zvítězit česká hráčka, na kterou společnost Betandwin vypsala kurs 1.45. Myslíte si, že domácí tenistka využije špatné formy Benešové a zvítězí? Pak si vsaďte na její výhru s kursem 2.35.

Reklama