Hlavní obsah

Phoenix má nůž na krku

Do nepříjemné situace se ve finále Západní konference dostali basketbalisté Phoenixu. Po domácí prohře s Dallasem prohrávají v sérii 1:2 na zápasy a jestli chtějí reálně pomýšlet na postup, musí dnes vyhrát.

Článek

Phoenix už dvakrát dokázal dotáhnout dramatické série do vítězného konce. Nejprve v prvním kole, když prohrával s Lakers 1:3 na zápasy a ještě dokázal postoupit, a podruho proti Clippers, které zdolal také 4:3. V obou případech měl ale výhodu domácího prostředí, ve kterém sedmý zápas pokaždé zvládl. Pokud ale dnes prohraje, musel by zvítězit třikrát za sebou, z toho dvakrát na palubovce velmi silného Dallasu, což je úkol, na který by unavení Suns zřejmě nestačili.

Mavericks sice hned v prvním zápase na své palubovce prohráli, nedělní výhrou to ale Phoenixu oplatili. V utkání, ve kterém Dallas nedovolil silnému domácímu útoku ani devadesát bodů, kromě Dirka Nowitzkého zářil v dresu hostů Josh Howard. Není zřejmě náhodou, že úvodní zápas prohrál Dallas poté, co zraněný Howard musel po pěti minutách ze hřiště a už se nevrátil. "V prvním utkání jsme ho postrádali," řekl po nedělním vítězství Dirk Nowitzki. "Chyběla nám jeho síla na obou koncích palubovky. Dnes už ale znovu zářil, je jedním z hlavních důvodů, proč vedeme 2-1," pochválil spoluhráče, který nastřílel 22 bodů a doskočil dvanáct míčů.

Čtvrtý zápas série nemá podle bookmakerů favorita. Společnost Betandwin proto vypsala na oba týmy kurs 1.91. Vsadit si ale můžete i na to, jestli padne více nebo méně než 214 bodů anebo na to, kolik který hráč bude mít bodů, asistencí nebo doskoků.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články