Hlavní obsah

Exhibiční poločas si zahraje i Nedvěd

PRAHA

Unikátní fotbalová exhibice proběhne dnes od 18 hodin v Praze na Strahově. Nastoupí proti sobě slávističtí mistři ligy 1996 a hráči reprezentace, kteří ve stejném roce vybojovali na mistrovství Evropy v Anglii stříbrné medaile.

Foto: ČTK

Diváci se na Strahově dočkají i Pavla Nedvěda (vpravo), opory Juventusu Turín.

Článek

"Ze základní sestavy, která v Anglii kopala, nebude chybět nikdo," prozradil pořadatel exhibice útočník Slavie Pavel Kuka. Diváci, kteří mají vstup zdarma, se tak mohou těšit např. na Koubu, Maiera, Kadlece, Horňáka, Bejbla, Látala, Nedvěda, Němce, Němečka, Bergra, Šmicra, Kubíka, Poborského a další. "Omluvili se jen Srníček, jenž má ještě klubové povinnosti v Cosenze, a Rada s Kotůlkem, kteří jsou na dovolené," prozradil Kuka, jenž rovněž oblékne dres reprezentantů.

"Cením si, že přijede třeba i Pavel Nedvěd, který odehraje možná jen poločas," dodal Kuka. Pozvání k atraktivní exhibici přijali také Ivan Hašek a Horst Siegl, kteří rovněž do kvalifikace o ME 1996 zasáhli. V řadách slávistických mistrů, jež povedou František Cipro s Josefem Pešicem, se představí Vágner, Štajner, Lerch, Kozel, Pěnička, Stejskal, P.Novotný či Suchopárek. Utkání hrané na 2x35 min. bude řídit rozhodčí Jirků.

Reklama

Související témata: