Hlavní obsah

Dodgers chtějí ukončit černou sérii

Nejhorší krizi v letošní sezoně prožívají baseballisté Los Angeles Dodgers. Od přestávky na zápas All-Star vyhráli jediný zápas ze čtrnácti; ukončí černé období v sérii zápasů proti Washingtonu, která začíná dnes?

Foto: reprofoto

Baseball (ilustrační foto)

Článek

"Je to zároveň psychická i fyzická záležitost. Frustruje to každého, trenéry, hráče i fanoušky," komentoval současnou situaci u Dodgers kouč Grady Little, který zkouší cokoliv, jen aby zbavil hráče psychické deky. Zrušil už i jeden trénink, nařídil hráčům obléci se do dresů až 50 minut před zápasem, jednoho ze svých nejlepších pálkařů, J. D. Drewa, nechal jeden zápas sedět na lavičce, aby ho nechal si odpočinout - nic z toho ale zatím nepomáhá. Dodgers prohráli osm zápasů v řadě a dnes se pokusí odvrátit nejhorší sérii proher za posledních 14 let. Na kopec se dnes za ně postaví mladý Chad Billingsley. Letošní nováček je tím jediným nadhazovačem, kterému se po All-star pauze podařilo zvítězit; v Arizoně nepustil jediný bod a hlavně díky němu tak Dodgers zvítězili 4-1. Naposledy mu ale zápas nevyšel - proti St. Louis vydržel jen pět směn, během kterých dovolil soupeři dva homeruny a celkem pět oběhů.

Trápění domácích ještě lépe vynikne v kontrastu s jejich dnešním soupeřem. Washingtonu se v této sezoně sice tradičně nedaří a ve své divizi je poslední, Nationals jsou ale momentálně na koni po šesti výhrách v řadě. Jejich formu odnesli chicagští Cubs, kteří s nimi prohráli všechny tři zápasy, a stejně poté dopadlo i San Francisco. V dresu hostů se dnes postaví domácím Tony Armas; hráč, který měl v minulosti problémy se zraněními a mimo hru byl už i letos, sice nemá nijak dechberoucí statistiky, je ale jediným z rotace Washingtonu s kladnou bilancí. Návratu z měsíc trvající marodky se mu sice nevyvedl, na Floridě prohrál 2-4, ovšem před před pěti dny si to vynahradil a proti Cubs zvítězil 7-1.

Přestože jsou Dodgers bez formy, mají je bookmakeři za favorita, na kterého vypsali kurs 1.83. Věříte, že Washington prodlouží trápení domácích a dnes zvítězí? Potom si vsaďte na hosty, kurs je rovných 2.00.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Washington - Boston 2:0

Pastrňák vyšel v bitvě proti Ovečkinovi naprázdno. Boston ztratil naději na první příčku
NačítámNačíst další články