Hlavní obsah

Do Sparty míří Johana a možná i liberecký střelec Gyan

PRAHA

Obránce Liberce Petr Johana by měl v případě odchodu Zdeňka Grygery přijít na Letnou. "Zatím jsme na začátku jednání, takže nemohu být konkrétní," uvedl generální ředitel Sparty Miroslav Pelta. Místo Johany by měl do Liberce odejít útočník Michal Pospíšil, ve hře je ještě případná další hráčská nebo finanční kompenzace.

Foto: ČTK/Radek Petrášek

Petr Johana (v bílém) zřejmě zamíří na Spartu.

Článek

V severních Čechách se však mluví i o tom, že by na Letnou přišel útočník Baffour Gyan, jehož bratra na Letné v těchto dnech zkoušejí. Zřejmě padne varianta se zlínským obráncem Vlastimilem Vidličkou, o němž se také v souvislosti se Spartou spekulovalo. Naopak začíná být jasné, že se na Letnou po sedmi letech v cizině vrátí defenzívní záložník Jiří Rosický.

Mistrovský klub v minulých dnech získal Pavla Krmaše a Radoslava Kováče, za takřka jistý je považován příchod Patrika Ježka. Na spadnutí je i angažmá blšanského Jiřího Němce. Navíc chce klub přivést ze zahraničí i dva útočníky.

Otevřená je i cesta z Letné

Stejně otevřená cesta je i z Letné: do Příbrami odejdou na hostování Patrice Abanda a Danijel Cesarec, do Olomouce Tomáš Sivok a Peter Babnič na Hanou dokonce přestoupil.

Reklama

Související témata: