Hlavní obsah

Soutěži znovu vládne fotbal

Eurotip.cz

Ačkoli je pondělní nabídka sázkových kanceláří na fotbalové zápasy tradičně chudá, na složení pětice nejsázenějších utkání soutěže na Eurotip.cz se to neprojevilo. Mezi zápasy, které se odehrají na trávníku, se dokázal vměstnat jen jeden basketbalový.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Jako obvykle je nejžádanějším utkáním pondělní dohrávka Gambrinus ligy. Zápas Slovácko - Ostrava nemá podle bookmakerů výrazného favority a rozložení sázek v soutěži to potvrzuje; nejvíc lidí - 211 - si vsadilo na neprohru domácích s kursem 1.23. 208 soutěžících bylo statečnějších a vsadilo čistou jedničku v kursu 2.20, 134 jich na tikety dalo remízu a v neprohru nebo vítězství hostů věří 189 tipujících.

Nejvíc lidí by dnes nepotěšila prohra TPS Turku. Na pátý tým finské ligy si v soutěži vsadilo s kursem 1.50 556 lidí a dalších 95 jich má neprohru TPS. Jejich soupeř, Kuopio, je v tabulce na posledním místě a nedaří se mu především venku, kde má bilanci 0-0-7. I proto si na jeho neprohru nebo dokonce výhru vsadili jen tři účastníci soutěže.

V dohrávce švýcarské ligy Thun - St. Gallen je, podobně jako u souboje Slovácka s Ostravou, mírným favoritem domácí tým. Podle toho také vypadá rozložení sázek - kurs 2.00 nalákal rovných 200 lidí, 190 jich volilo menší riziko s kursem 1.25 na neprohru Thunu a 44 soutěžících věří v jiný výsledek.

Jediným "vetřelcem" mezi fotbalovými zápasy je souboj, který na mistrovství světa v basketbalu sehraje LitvaKatarem. Evropané si mají po dvou prohrách co dokazovat a podle prakticky všech sázkařů se jim to proti slabému soupeři podaří; 367 účastníků soutěže si přidalo na tikety favorita s velmi nízkým kursem 1.03 a jediný člověk si zkusil vsadit na remízu.

Pětici nejsázenějších zápasů uzavírá souboj švédské ligy Osters - IFK Göteborg. Domácí se v tabulce krčí na předposledním místě tabulky a ačkoli bookmakeři vidí dnešní souboj jako poměrně vyrovnaný, šla většina sázek v soutěži na hosty. Na IFK si s kursem 2.00 vsadilo 155 lidí, ještě o dvacet více jich tipuje neprohru hostů a v jedničku nebo neprohru Osters věří pouhých devět soutěžících.

Reklama