Hlavní obsah

San Siro bude hostit italský superpohár

Kvůli korupční aféře se ve finále italského superpoháru utká Inter Milán s AS Řím. Římské AS sice ve finále italského poháru prohrálo právě s Interem, ale po odečtení bodů AC Milán a Juventusu se Inter stal mistrem a tak si finálový souboj mohu dnes zopakovat.

Foto: inter-calcio.it

Brazilský fotbalista Adriano

Článek

Jak už jsem zmínil, korupční aféra vynesla Interu Milán v loňském ročníku italské Série A ligový titul. V létě mužstvo trenéra Roberta Manciniho značně posílilo své řady; hlavními nákupy jsou Olivier Dacourt z AS Řím, mistr světa Fabio Grosso z Palerma, Patrick Vieira a Zlatan Ibrahimovič z Juventusu. Na hostování přišel ještě Hernán Crespo z Chelsea, další skvělý fotbalista. Mancini je s posilami podle svých slov spokojen a chce titul v letošní sezoně obhájit. Nejhorší vzpomínky má AS na Adriana, který mu nastřílel už šest branek; Brazilec dnes znovu nebude na hřišti chybět a je připraven svou gólovou sbírku rozšířit. Na stadionu Giuseppe Meazza se Inter střelecky prosadil už patnáctkrát v řadě a tuto statistiku se bude dnes snažit potvrdit.

Římské AS skončilo v minulém ligovém ročníku hned za Interem. Stejně tak v loňském ročníku italského poháru, dnes se tedy střetnou dva nejlepší celky uplynulé sezony. V letním přestupovém termínu do AS zamířili Max Tonetto ze Sampdorie, David Pizarro z Interu, Marco Cassetti a Mirko Vučinič z Lecce; největší posilou ale rozhodně bude egyptský kanonýr Mido, který přišel z Tottenhamu.

Myslíte si, že Inter bude znovu o krůček napřed a v tomto utkání zvítězí? Potom si na něj vsaďte s kursem 1.75. Na remízu vypsali bookmakeři společnosti bwin 3.25 a na vítězství Říma v základní hrací době si můžete vsadit v kursu 4.25.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články