Hlavní obsah

Vítěz evropského Superpoháru vstoupí do ligového ročníku

Před necelým týdnem překvapila FC Sevilla celý svět, když porazila v zápase evropského Superpoháru FC Barcelonu rozdílem třídy. Dnes nastoupí do prvního utkání Primera Division na domácím stadionu proti nováčkovi z Levante.

Článek

Sevilla už minulou sezonu dokazovala svou sílu, když vyhrála pohár UEFA. Proti Barceloně potvrdila, že i letos bude velice silná a musí se s ní počítat. V létě ještě posílila své řady, přišli Andreas Hinkel ze Stuttgartu, Christian Poulsen ze Schalke, David Cobeňo z Realu Madrid, Castilla Duda z Malagy a Ernesto Chevanton z Monaka. " Byl to velice těžký zápas, jelikož jsme hráli proti nejlepšímu mužstvu na světě," reagovala na duel s Barcelonou jedna z nových posil Poulsen. " Ale vyšlo to a do sezony jsme vstoupili parádně, teď bude důležité na to navázat," pokračoval. " Levante je nováčkem a moc nevíme co od něj máme čekat, ale určitě ho nemůžeme podcenit, to by se nám mohlo zle vymstít," řekl o dnešním soupeři trenér mužstva Juande Ramos. Do dnešního utkání nemůže počítat s novým útočníkem Javierem Chevantonem, který se zranil. Právě on před týdnem v posledním přátelském utkání vstřelil tři branky Novému Zélandu.

Levante skončilo v minulém ročníku na třetí příčce druhé nejvyšší španělské soutěže a dost překvapivě si zajistilo letošní účast mezi elitou. Do nového ročníku vstupuje velice posíleno. Přišli César z La Coruňi, Albert Meyong z Belenenses, Olivier Kapo z Juventusu, Laurent Robert z Benfiky, Manolo z Almeríe, Nino z Elche, Frédéric Déhu z Marseille, Álvaro ze Zaragozy, Zé María Interu Milán, Mathieu Bérson z Aston Villy a Damiano Tommasi z AS Řím. To je opravdu hodně posil a uvidíme co to s tímto týmem udělá. Novým trenérem mužstva se stal Juan Ramon LOPEZ CARO, který je přesvědčen, že jeho tým má na Primera Division. To se ale uvidí až časem, dle mého názoru pro něj bude velice složité tuto velmi náročnou soutěž udržet.

Hosté jsou považováni za jasného outsidera s kursem rovných 7.00 na jejich vítězství. Hodnota kursu na remízu je 3.75 a na vítězství domácí FC Sevilly 1.45. Na koho si vsadíte, se můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu a to díky live sázkám, které rovněž najdete u společnosti bwin.

Reklama