Hlavní obsah

Rusové v Liberci odpoledne proti Finům

, 2. září 2006

Česká pojišťovna cup přivítá dnes i zbývající dva účastníky v hlavním pořadatelském městě. Jako první se objeví na ledě libereckého hokejového stadionu hokejisté Ruska. Postaví se jim omlazená reprezentace Finska, která ve čtvrtek potrápila domácí celek. Pořadatelé doufají, že zápas o víkendu přitáhne více diváků, mezi nimiž by mohli být i ti, kteří si na utkání vsadí.

Foto: www.detnews.com

Rusko se dnes utká odpoledne s Finskem.

Článek

Finsko vstoupilo do turnaje totožným výsledkem jako vloni, kdy ovšem přijelo se zkušenějšími hokejisty. Omlazený výběr nicméně ve čtvrtek odolával dlouho českému tlaku a více než půl minuty se radoval i z vedení. Velký podíl na příznivém skóre měl brankář Wallinheimo. V samostatných nájezdech to byl ovšem on, kdo jediný kapituloval.

Lední hokejisté Ruska naopak ve čtvrtek v samostatných nájezdech uspěli. V tomto týdnu mají ze všech účastníků libereckého turnaje nejsložitější situaci, co se týče cestování. Čtvrteční zápas totiž absolvovali ve Švédsku. Nový trenér ruské reprezentace Bykov se navíc musí vyrovnávat se smrtí otce. Z brankářského tria mu vypadl pro zranění Zvjagin a z útoku Zaripov.

Bookmakeři bwin opět finským mladíkům nevěří. Ve druhém zápase prvního turnaje letošního Euro Hocky Tour na ně vypsali kurs 3,15. Na výhru ruského celku v normální hrací době, která by byla v tabulce turnaje oceněna třemi body, si můžete vsadit v kursu 1,9.

Reklama