Hlavní obsah

Třinec bude usilovat o první výhru ve Vsetíně

, 15. září 2006

Česká nejvyšší hokejová soutěž začala přesně před týdnem a dění v ní vyvolalo již mnoho reakcí. Pokud jde o výsledky, zřejmě největší překvapení dosud vyvolal výsledek prvního letošního televizního duelu. Jeho hlavním aktérem byl Vsetín, který se o zisk dalších domácích bodů pokus dnes. Soupeřem mu bude tým Třince, který je v tabulce zatím o dva body zpět.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Michal Sup (vlevo) střílí gól Slavie v utkání s Třincem.

Článek

Pokud dnes Vsetín po venkovní prohře opět doma vyhraje, začne si tím budovat pověst nevyzpytatelného soupeře. Do sestavy se mu vrátí zkušený vůdce Stantien. Naopak je pravděpodobná absence obránce Bolfa. Kolem klubu je opět živo i mimo led, protože jeho vedoucí Oldřich Štefl se hodlá odvolat proti rozsudku, kterým byla ohodnocena jeho činnost před pěti lety. Domácí fanoušky však dnes bude spíše zajímat, v jakém světle se předvedou v dresu hostů bývalí vsetínští hráči.

Třinec totiž přijede např. v brance s Bieglem, v obraně s Tesaříkem a v útoku s Haškem. Hosté hráli dva z prvních tří zápasů nové sezóny doma, ale nevytěžili z nich žádný bod. Ten jediný si dosud připsali na ledě Liberce, kde byli na místní poměry nečekaně často vylučování. Po problémech s kolenními vazy již v tomto týdnu trénoval útočník Zálešák a trenéři i díky jeho případnému nasazení doufají v to, že jejich svěřenci výrazně zlepší zakončení.

Bookmakeři bwin opět nevidí domácí tým jako favority. Na výhru Vsetína vypsali kurs 2,55. Třinec dokázal na vsetínském ledě v každé z minulých pěti sezón vyhrát v normální hrací době vždy právě jedno utkání. Kdo předpokládá, že se mu to podaří právě dnes a přeskočí tak v tabulce dnešního soka, může si na něj vsadit v kursu 2,2.

Reklama