Hlavní obsah

Hull chce získat první domácí body

Eurotip.cz

Dnešní předehrávka druhé anglické nejvyšší soutěže slibuje zajímavý souboj. Domácí Hull doma ještě nezískal ani bod, což se pokusí změnit proti Sheffieldu Wednesday.

Foto: reprofoto

Fotbal (ilustrační foto)

Článek

Momentálně nejhorší celek anglické Championship League získal zatím pouhé čtyři body v sedmi utkáních. Doma odehrál tři zápasy a všechny prohrál o jednu branku. V posledním kole si konečně dokázal připsat tříbodový úspěch, když mu k vítězství stačil jediný gól na hřišti Leicesteru. V minulém týdnu mužstvo trenéra Parkinsona posílilo o anglického exreprezentanta Dannyho Millse, který už má sice nejlepší léta za sebou, ale do týmu jistě přinese obrovskou zkušenost. Stejně jako Mills si dnes odbude debut obránce Danny Coles, který se do zápasového cyklu vrací po půlročním zranění křížového vazu v koleni. Naopak svalové problémy má útočník Nicky Forster a dnes s největší pravděpodobností nenastoupí.

Sheffield Wednesday zatím letos předvádí výkony velice podobné těm loňským. Aktuálně je až na devatenácté příčce tabulky, když v sedmi zápasech získal stejný počet bodů. Zajímavostí je určitě to, že v těchto utkáních už čtyřikrát remizoval; venku dokonce ještě neprohrál a na hřištích soupeřů tak získal pět bodů. V posledním kole hostil na svém stadionu mužstvo Stoke, první domácí výhry se ale nedočkal, když alespoň remízu 1:1 zařídil z penalty Chris Brunt. Wednesday dnes nemohou do utkání počítat se záložníkem Glennem Whelanem, který má naražený bok. Do základní sestavy se ale vrací další záložník Steve Adams, který měl svalové zranění.

Ani jedno z mužstev zatím neprožívá vydařenou sezonu, dnes ale mohou odstartovat změnu. Na domácí Hull si u společnosti bwin vsadíte s kursem 2.30. Na remízu bookmakeři této společnosti vypsali kurs 3.15 a na vítězství hostů 2.80.

Reklama