Hlavní obsah

Chelsea narazí na Liverpool

Stadion Stamford Bridge bude svědkem jednoho z nejsledovanějších dnešních utkání. Domácí Chelsea v něm nastoupí proti liverpoolským Reds; mužstvo s Petrem Čechem v brance má Liverpoolu za poslední roky co vracet.

Článek

Chelsea vstoupila do letošní sezony dobře. Po čtyřech kolech má na svém kontě devět bodů, klopýtla pouze na hřišti Middlesbrough, kde nezvládla koncovku utkání. V týdnu sehrála na domácím stadionu zápas Ligy mistrů proti německým Brémám, které dokázala brankami Essiena a Ballacka porazit. Do sestavy se po zranění dnes vrací nizozemský záložník Arjen Robben, trenér Mourinho ovšem opět nemůže využít služeb Joe Colea, kterému se při úterním utkání obnovilo zranění kolene. Blues drží nyní sérii už devíti výher v řadě na svém stadionu; naposledy zde ztratili body v lednu s Charltonem, se kterým remizovali 1:1.

Na rozdíl od domácího týmu nevstoupilo mužstvo trenéra Benitéze do letošní sezony vůbec dobře. Jeho herní projev je dost špatný a tím pádem ani výsledky nejsou takové, jaké se od Liverpoolu očekávaly. Minulý týden utrpěli Reds ostudný debakl v derby s Evertonem, který třikrát dokázal prostřelit José Reinu a navíc neinkasovat. V prvním kole Ligy mistrů Liverpool pouze remizoval na hřišti Eindhovenu 0:0. Především v útočné fázi se toto mužstvo dost trápí a když už se dostane do šance, většinou ji nedokáže proměnit. Dnes mu bude chybět obránce John Arne Riise, zpět do sestavy se ale vrací Sami Hyypia. Jen na lavičce náhradníků znovu začne anglický reprezentant Peter Crouch. "Chelsea má velmi dobrý tým, ale my se cítíme připraveni a chceme dnes zvítězit," hýří optimismem Benitéz.

Věříte-li v úspěch Chelsea, pak si na něj vsaďte u společnosti bwin s kursem 1.70. Na remízu vypsali bookmakeři kurs 3.20 a na vítězství hostů rovných 5.00.

Reklama