Hlavní obsah

Získá Boleslav povinné tři body?

Eurotip.cz

Kvůli čtvrtečnímu utkání poháru UEFA nastoupí až dnes fotbalisté Mladé Boleslavi na svém stadionu k utkání sedmého kola Gambrinus ligy. Jejich soupeřem bude nováček z Kladna, který v první lize zatím dost tápe.

Článek

Svěřenci Dušana Uhrina dnes budou bojovat o návrat do čela tabulky. Ve čtvrtek se jim poměrně vydařil zápas na hřišti francouzského Marseille, když inkasovali pouze jednou z kopačky Bamoga a ponechali si tak stále reálnou šanci na postup. "Sehráli jsme dobré utkání, soupeř si nevytvořil tolik šancí, kolik jsem očekával. Doma se pokusíme vstřelit dvě branky a postoupit," nevzdává se Uhrin postupové naděje. Bohužel se na Stade Vélodrome zranil stabilní člen základní sestavy Brezinský a v dnešním utkání stejně jako jeho spoluhráč Riegel nenastoupí.

Nováček z Kladna vstoupil do Gambrinus ligy úspěšně. V prvním kole ho čekal nelehký úkol v zápase se Spartou, i díky štěstí si ale z jejího hřiště odvezl bod za bezbrankovou remízu. To se dá jistě považovat za úspěch, předvedená hra už ale ne. Malá aktivita se potom jasně projevila v dalších utkáních. Po šesti kolech mají Středočeši na svém kontě pouze tři vstřelené branky, když dvě z nich vsítili v minulém zápase Českým Budějovicím. Právě tyto branky stačily na první letošní vítězství a všichni Kladeňáci věří, že jich teď bude jenom přibývat. Do dnešního zápasu ale postrádají tři důležité hráče; na mladoboleslavský trávník kvůli karetním trestům nevyběhnou Veleba s Cigánkem, zraněný je navíc Hlava.

Papírovým favoritem dnešního utkání je domácí Mladá Boleslav, na kterou si můžete vsadit s kursem 1.32. Na remízu vypsali bookmakeři společnosti bwin kurs 4.35. A ten, kdo věří v překvapení, si může vsadit na Kladno, jehož vítězství je oceněno kursem 8.05.

Reklama