Hlavní obsah

Soutěžící láká hlavně Liga mistrů

Bez velkého překvapení je dnešní žebříček nejtipovanějších zápasů v soutěži na Eurotip.cz. Všech pět prvních míst obsadily zápasy Ligy mistrů, ve kterých tipující bez výjimky věří spíše favoritům.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Vůbec nejvíc lidí dnes čeká na výhru Chelsea. Londýnský klub s Petrem Čechem v brance porazil v úvodu prestižní soutěže Brémy 2:0 a dnes se chystá na Levski Sofia. Bookmakeři považují za jasného favorita hostující Chelsea, na kterou vypsali kurs 1.45. Ten si na tiket dalo 958 lidí; 113 se jich spokojilo s nižším kursem na neprohru hostů a jen sedm lidí si myslí, že Sofia uhraje alespoň bod.

Také další anglický zástupce v soutěži, Liverpool, je v dnešním utkání favoritem. Na rozdíl od Chelsea už ale body ztratil. Po remíze 0:0 na půdě PSV Eindhoven by dnes měl podle sázkových kanceláří získat tři body v souboji s tureckým Galatasarayem, který odehrál úvodním utkání také bez branek. Na vítězství Liverpoolu si s kursem 1.45 vsadilo 868 účastníků soutěže; osm jich zkusilo remízu a jeden si troufl dokonce na vítězství hostů s kursem 6.00.

Barcelona hned v úvodu nové sezony dala najevo, že to s obhajobou titulu pro nejlepší evropské mužstvo myslí vážně. Katalánský velkoklub si po vítězství 5:1 nad Sofií brousí zuby na Brémy, které své působení ve skupině smrti odstartovaly prohrou v Londýně. Ačkoli Barcelona hraje venku, věří dnes většina soutěžících v její úspěch; na neprohru nebo výhru španělského klubu si vsadilo 844 sázkařů, jen 74 si jich myslí, že Brémy uhrají alespoň bod.

Bez jediného bodu je po prvním kole Ligy mistrů Inter Milán. Italské mužstvo nestačilo v Lisabonu na místní Sporting a své zaváhání se dnes pokusí odčinit na San Siru. Tam ovšem přijede těžký soupeř: Bayern Mnichov před čtrnácti dny uštědřil debakl Spartaku Moskva, který z Německa odjel se čtyřbrankovým přídělem. V dnešním utkání se soutěžící bojí remízy, proto jich 266 raději jistilo vítězství Interu remízou. 289 se odvážilo vsadit čistou jedničku, 92 lidí věří v remízu a 22 ve výhru bavorského klubu.

V duelu Valencie - Řím se utkají dvě mužstva, která v úvodním utkání udělala důležitý krok pro postup ze skupiny. Oba dnešní soupeři mají tři body. Další tři by si podle bookmakerů měla připsat spíše domácí Valencie a účastníci soutěže s tím většinou souhlasí. 358 jich má na tiketu výhru Španělů v kursu 1.85 a dalších 243 se jich spokojilo s kursem 1.17 na jejich neprohru. 59 lidí si myslí, že utkání skončí nerozhodně a jen čtyři si vsadili na vítězství outsidera.

Reklama