Hlavní obsah

Nejvíc soutěžících dnes věří Corku

Téměř jednoznačně dnes vidí účastníci soutěže na Eurotip.cz zápas nejvyšší irské fotbalové soutěže mezi Corkem a Bray Wanderers. Pokud domácí nevyhrají, zklamou 480 lidí, kteří si na jejich vítězství vsadili.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Už z pohledu na tabulku irské ligy je jasné, proč tolik lidí věří Corku. Na hřiště momentálně druhého týmu tabulky totiž zavítají Bray Wanderers, jejichž bilance venku je tristní - v 11 zápasech dokázali uhrát jen dva body a skóre mají 4:26. 480 sázkařů proto překouslo nízký kurs 1.27 na výhru Corku a přidalo si ho na tiket. Remízu zkusili tři lidé a v první letošní vítězství Wanderers na půdě soupeře nevěří nikdo.

Ještě větší zájem soutěžících ovšem vzbudil duel české extraligy Sparta - Plzeň. Také zde si většina lidí myslí, že domácí uspějí, na rozdíl od předešlého utkání se ale bojí remízy. Vedle 376 lidí, kteří využili kursu 1.70 na Spartu, se proto našlo dalších 162, kteří se spokojili s kursem 1.23 na neprohru Pražanů. V jakýkoliv jiný výsledek věří jen 23 tipujících.

Podobně to vypadá i se třetím nejtipovanějším soubojem v dnešní nabídce. České Budějovice letos odstartovaly skvěle; po osmi kolech jsou se sedmnácti body na prvním místě. Jihočechům v souboji s Vítkovicemi důvěřuje 273 lidí a dalších 166 jich raději jedničku pojistilo remízou. Vysoký kurs na remízu vyzkoušelo osm lidí a dalších 17 si jich myslí, že tým s doposud nejhorším útokem zvítězí.

Dalším favoritem, na jehož výhru bude čekat několik set lidí, je Dortmund. Vestfálský klub v posledním kole ztratil všechny body na hřišti Mönchengladbachu, což se dnes pokusí napravit před svými diváky proti Hannoveru. Kurs 1.65 na vítězství domácích využilo rovných 300 soutěžících. 127 se jich zaleklo remízy a spokojilo se s nízkým kursem na nepohru Dortmundu a jen jediný si troufl vsadit kurs 4.60 na výhru Hannoveru.

Nestává se často, aby se mezi pětici nejsázenějších příležitostí dostalo utkání v házené. Arhus má už po třech kolech dánské soutěže kompletní sbírku: po úvodní prohře zvítězil doma nad Lemvigem a naposledy remizoval na půdě Silkeborgu. Dnes jej v souboji s Ajaxem považují bookmakeři za jasného favorita a sázkaři s tím souhlasí; na výhru domácích s nízkým kursem 1.07 si vsadilo 414 soutěžících a na úspěch hostů jen pět.

Reklama