Hlavní obsah

Soutěžící dnes lákají především hokejové zápasy

Reprezentační přestávku mají o tomto víkendu všechny hlavní fotbalové ligy v Evropě. Není proto divu, že se dnes účastníci soutěže na Eurotip.cz soustředí hlavně na hokejové soutěže.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Největší zájem soutěžících vzbudil souboj slovenské nejvyšší soutěže Trenčín - Skalica. Domácí si zatím před svým publikem vedou výborně, ze šesti utkání jich vyhráli pět. Po dvou utkáních venku, ze kterých nemají ani bod, chtějí na svém ledě znovu uspět; dnes k tomu mají ideální příležitost, Skalica venku zatím pokaždé prohrála a má bilanci 7-31. To je zřejmě hlavní důvod, proč si nízký kurs 1.30 dalo 475 lidí na tiket. 27 jich výhru Trenčína jistilo remízou a jediný se odvážil vsadit na neprohru hostů.

Také další z dnešních favoritů, Storhamar, je doma skoro k neporažení. Vedoucí tým norské ligy čtyřikrát vyhrál v normální hrací době a jednou po prodloužení, možná ještě výmluvnější je potom skóre 30:9. Tým Frisk/Asker odehrál tři zápasy v řadě na svém ledě, ve kterých nenašel přemožitele. Venku už to s ním tak slavné není, o čemž se mohli jeho fanoušci přesvědčit i na půdě dnešního soupeře; na konci září vyhrál Storhamar na svém ledě 8:2. 443 sázkařů si myslí, že domácí po dvou týdnech výhru zopakují; na neprohru hostů si vsadil - stejně jako v předešlém duelu - jediný člověk.

Dva zápasy ve dvou dnech odehrají hokejisté Plzně. Včera v západočeském derby nestačili na Karlovy Vary, se kterými prohráli 1:4. Dnes se vrací domů, kde přivítají Vsetín. Několikanásobný šampion se letos trápí, s jedenácti body je na předposledním místě a na výhru čeká už tři zápasy. 313 účastníků soutěže si myslí, že se jí nedočká ani dnes. Osm lidí zkusilo remízu, dalších osm neprohru hostů a devět odvážlivců si vsadilo na vítězství Vsetína s kursem 4.50.

Jediným fotbalovým zápasem, který se vešel do pětice nejtipovanějších příležitostí, je duel druhé italské ligy Janov - Arezzo. Hosté letos předvádějí precizní obranu, v pěti odehraných zápasech obdrželi pouhé dva góly. Sami ale dali jediný a se čtyřmi body za stejný počet remíz jsou až na 19. místě tabulky. Janov si vede o poznání lépe, hlavně doma, kde vyhrál oba své dosavadní zápasy. 286 tipujících věří ve třetí domácí výhru Janova v řadě s kursem 1.55. 80 se jich spokojilo s nižším kursem na neprohru janovského týmu a v jiný výsledek věří jen sedm lidí.

Jako za starých časů, ve kterých patřil mezi hlavní favority slovenské ligy, hraje letos bratislavský Slovan. Z deseti zápasů má 23 bodů a je tak v čele tabulky nejvyšší soutěže našich východních sousedů. Žilina sice nezačala sezonu vůbec dobře, v posledních zápasech se ale rozjela: porazila doma Nitru, poté si odvezla všechny body ze Zvolena a na domácím ledě potom zvládla zápasy proti Trenčínu i Liptovskému Mikuláši. Soutěžící hostům přesto vůbec nevěří. Nejvíc si jich vsadilo na vítězství Slovanu s kursem 1.50, 68 jich jedničku jistilo remízou, jediný ze soutěžících si vsadil remízu a ve výhru Žiliny nevěří nikdo.

Reklama