Hlavní obsah

Soutěžící se dnes soustředí na hokej

Eurotip.cz

Na výsledky hlavně hokejových zápasů budou dnes čekat účastníci soutěže na Eurotip.cz. Všechny nejtipovanější příležitosti se odehrají na ledě vzhledem k chudé čtvrteční fotbalové nabídce.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Největším dnešním hitem se stal zápas NHL New York Rangers - Pittsburgh. Vsadilo si na něj 606 lidí, kteří většinou věří ve výhru domácího celku. Rangers si po dvou výhrách připsali naposledy první porážku proti Philadelphii, podle 470 tipujících si to dnes ale vynahradí. 115 lidí jistilo jedničku remízou a jen devět jich věří v neprohru nebo dokonce vítězství Pittsburghu.

Stejný kurs jako na Rangers, 1.70, vypsali bookmakeři na pražskou Slavii. Tým trenéra Růžičky se v úterý konečně vzpamatoval a porazil rozjeté Vítkovice 5:3. Dnes má Slavia šanci odlepit se ode dna, musí ovšem porazit hosty z Plzně. Většina sázkařů - 387 - znovu věří domácímu týmu, remízu si na tikety dalo 14 soutěžících a výhru hostů tipuje 17 lidí.

Ještě mnohem jednoznačněji vidí účastníci soutěže duel v norské nejvyšší soutěži tavanger - Comet Halden. Domácí si před svými diváky zatím vedou na výbornou, z pěti zápasů vyhráli čtyřikrát. Jejich soupeř je na tom o něco hůř; dobré výsledky střídá se špatnými, naposledy si ale odvezl všechny body ze stadionu Stjernenu, který porazil 7:5. Pokud dnes znovu uspějí, nepotěší 442 tipujících, kteří si vsadili jedničku s kursem 1.50. Remízu vyzkoušel jediný člověk a výhru hostů se odvážili vsadit jen dva lidé.

První výhru hostů dnes většina sázkařů tipuje v dalším norském souboji, Lillehammer - Storhamar. Domácím se zatím vůbec nedaří, ve dvanácti utkáních jen jednou dokázali zvítězit po šedesáti minutách a s osmi body jsou předposlední. Storhamar je na tom přesně opačně - s osmi vítězstvími je na druhém místě o bod za Valerengou. Pokud jeho hráči dnes zvítězí - což se jim loni na ledě Lillehameru dvakrát podařilo - dostanou se do čela tabulky. Na favorita si s kursem 1.50 vsadilo 376 soutěžících, 54 se jich spokojilo s nižším kursem na neprohru hostů a jen sedm lidí v jakýkoliv jiný výsledek.

V posledním z pětice nejtipovanějších zápasů věří účastníci soutěže domácím. Pelicans Lahti po pěti vítězstvích v řadě dvakrát prohráli, což si dnes budou chtít vynahradit proti týmu Lukko Rauma. Také jemu se v poslední době přestalo dařit a po třech prohrách za sebou se drží na dvanáctém místě. V to, že si po dnešku nepolepší, věří 249 sázkařů, kteří si vsadili jedničku s kursem 1.75. Jedenáct lidí čeká na remízu a jen čtyři si troufli vsadit výhru hostů v kursu 3.10.

Reklama