Hlavní obsah

Basketbaloví favorité podle soutěžících nezaváhají

Pestrý výběr sportů se objevuje v dnešním žebříčku nejtipovanějších zápasů v soutěži na Eurotip.cz. Vedle fotbalu a hokeje zaujala sázkaře také začínající basketbalová Euroliga.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Nejvíc pozornosti dnes budí utkání nizozemské nejvyšší fotbalové soutěže Feyenoord - Twente Enschede. Ačkoli se domácím nedaří, věří většina z těch, co si na zápas vsadili, ve výhru domácího celku. Feyenoord si s kursem 1.70 přidalo na tiket 298 soutěžících, 77 jich jistilo jedničku remízou a 62 jich věří v jiný výsledek.

Vůbec nejvíc lidí by dnes zklamala prohra Dynama Moskva v úvodním utkání Euroligy. Ruský tým dnes přivítá mužstvo RheinEnergy Kolín. Německý tým ve své lize prohrál jen v úvodním zápase a od té doby válcuje jednoho soupeře za druhým, v zápase dvou euroligových debutantů by ale proti domácím neměl mít šanci. Alespoň si to myslí 376 účastníků soutěže, kteří si vsadili na Rusy s nízkým kursem 1.12; jeden člověk zkusil štěstí s remízou a vsadit na hosty si netroufl nikdo.

Podobně jednoznačně vidí sázkaři také duel norské hokejové ligy Storhamar - Lillehammer. Domácí vyhráli šest zápasů v řadě a nyní se dělí o první místo s Valerengou. Lillehammeru se oproti dnešnímu soupeři vůbec nedaří; s jedenácti body je předposlední, o pouhý bod před Trondheimem. Není divu, že bookmakeři považují za jasného favorita Storhamar, na který vypsali kurs 1.15. Ten si dnes vsadilo 375 soutěžících, dva zkusili remízu a čtyři lidé si dali na tiket výhru hostů s vysokým kursem 9.00.

Nizozemské lize letos zatím dominují Ajax a PSV Eindhoven, za nimi je ale několik týmů, které chtějí vedoucí dvojici dohnat. Jedním z nich je Alkmaar, který dnes zavítá na hřiště Tillburgu. Ačkoli je Alkmaar hostující tým, vypsali na něj bookmakeři kurs 1.50. Ten si dnes v soutěži vsadilo 288 lidí; 74 se jich spokojilo s nižším kursem na neprohru hostů a jen dvanáct tipujících věří v remízu nebo výhru domácího Tillburgu.

Pětici nejsázenějších utkání uzavírá další zápas basketbalové Euroligy. Stejně jako v předchozím, i v souboji Efes Pilsen - Prokom Trefl věří soutěžící prakticky jednoznačně ve výhru domácího favorita. Ve výhru Efesu v bouřlivém tureckém prostředí věří 322 účastníků soutěže, kterým stačil kurs 1.18 na vítězství domácích. 24 lidí pro klid duše tipují neprohru Efesu, dva lidé zkusili vysoký kurs na remízu a v úspěch polského týmu nevěří nikd

Reklama