Hlavní obsah

Ve Philadelphii souboj málobodových

, 30. října 2006

Mezi pěti pondělními zápasy NHL je většina mezikonferenčních duelů. Washington se chystá zakončit turné po Kanadě zápasem na ledě v Calgary. New York Rangers naopak přes celou zemi do pacifické divize vyrazili až v sobotu a dnes je na ledě Los Angeles čeká teprve druhý díl tohoto výletu. Chicago bude hledat cestu ke vstřelení branky ve Philadelphii.

Článek

Philadelphia začala sezónu průměrně, ale druhá dekáda října se pro ni změnila v horor. Vstřelila během ní sedm branek v pěti zápasech a nezískala žádný bod. Nejprve nastalou situaci odnesli hráči (např. náš Nedvěd) a posléze trenér i manažer. Po skoro týdnu odpočinku se zdálo, že by tým mohl najít vzpruhu ve výhře na samostatné nájezdy, ale sobotní domácí debakl všechny zase uzemnil. Ani jeden brankář Philadelphie není ve formě a góly zatím stříli v podstatě jen první řada. Nyní z ní však vypadl po operaci Knuble, který se zranil během první třetiny sobotního zápasu.

Chicago je na tom se zraněními ještě hůře. Sezónu začalo pro příchodu Havláta a Handzuše, s nimiž se postupně v jednom útoku zabydlel Vrbata, více než dobře. Jenže oba příchozí útočníci se zranili a tým se vrátil do loňských pozic. Prohrál čtyři zápasy v řadě. Ve dvou, které minulý týden odehrálo Chicago před vlastním publikem, nevstřelilo byť jediný gól. V obou bylo nuceno nasadit do hry také náhradního brankáře, protože se zranil i Chabibulin. Boucher bude mít alespoň dnes motivaci ukázat se na ledě týmu, v jehož dresu do kolotoče NHL poprvé naskočil. První soutěžní utkání by si měl odbýt v této sezóně útočník T. Ruutu.

Bookmakeři bwin mají přes špatnou formu obou mužstev o favoritovi jasno. Dávají přednost domácímu prostředí a na Philadelphii vypsali kurs 1,85. Hosté skutečně již na ledě dnešního soupeře nebodovali šest zápasů v řadě a obecně se jim proti němu nijak nedaří. Přesto si i dnes lze na Chicago v kursu 3,25 vsadit.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články