Hlavní obsah

Nejvíc soutěžících by zklamala prohra Teplic

Téměř tisíc lidí si vsadilo v soutěži na Eurotip.cz na dnešní dohrávku Gambrinus ligy Teplice - České Budějovice. Většina jich věří domácím; na tiket si je přidalo skoro sedm set soutěžících.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Teplice si takovou důvěru zasloužily čtyřmi výhrami v řadě. Ty je katapultovaly na páté místo tabulky; dnes si Severočeši budou chtít ještě polepšit, v cestě jim ovšem stojí slušně hrající České Budějovice. Ve výhru domácích věří 693 sázkařů, kteří si na ně vsadili s kursem 1.60. Dalších 198 se jich spokojilo s nižším kursem na neprohru domácích a neprohru nebo vítězství hostů si trouflo vsadit jen třicet lidí.

Ještě mnohem jednoznačněji vidí soutěžící souboj nejvyšší turecké soutěže Trabzonspor - Rizespor. Domácí mají na svém stadionu bilanci 3-2-0 a k jejímu zlepšení si těžko mohli přát lepšího soupeře, než je Rizespor. Hosté mají letos velké problémy, obzvlášť na cizích hřištích, kde prohráli čtyři z pěti zápasů. Tipující jim nevěří ani dnes - na remízu si vsadilo pouhých osm z nich a na neprohru nebo dokonce vítězství Rizesporu ani jeden. 667 lidí si zato dalo na tikety kurs 1.40, který bookmakeři vypsali na výhru Trabzonsporu.

Také ve třetím nejtipovanějším utkání věří účastníci soutěže především domácímu týmu. Kaiserslautern vykročil za návratem do bundesligy slušně, na svém stadionu vyhrál všechny čtyři dosavadní zápasy. Freiburgu, který na jeho hřiště dnes zavítá, se také doma vede dobře, venku se ale trápí - ze čtyř zápasů má bilanci 0-2-2. Mizerná forma Freiburgu na cizích hřištích je zřejmě hlavním důvodem, proč si 526 soutěžících vsadilo na výhru Kaiserslauternu. 145 jich jedničku jistilo remízou a jen 20 lidí si vsadilo na jakýkoliv jiný výsledek.

Stejně jako Kaiserslautern, i Manchester City je na svém stadionu zatím neporaženým týmem. Ve třech zápasech dokonce neinkasoval jediný gól, což ho drží nad vodou, protože venku hraje prachbídně. Poslední debakl 0:4 ze hřiště Wiganu se dnes pokusí napravit proti Middlesbrough. Hosté venku stále čekají na první výhru; té dnes chtějí dosáhnout na hřišti, kde se jim v posledních sezonách velmi daří. Bilance ale sázkaře neodrazuje. Většina - 245 - si jich vsadila vítězství domácích s kursem 2.45. Dalších 216 lidí se spokojilo s kursem 1.25 na neprohru Manchesteru; 88 tipujících zkusilo remízu a 23 jich věří ve výhru hostů s kursem 3.20.

Poslední z pětice nejtipovanějších utkání je jediné, které se neodehraje na trávníku. Farjestad je jedním z týmů, které se snaží ve švédské lize stíhat vedoucí Timru. V poslední době se Farjestadu daří, z posledních pěti soubojů odešel poražen jen jednou. Skelleftea je na tom o poznání hůř. Vyhráli sice dva z posledních tří zápasů, s 20 body jsou ale stále na desátém místě. Polepšit by si neměli ani dnes - alespoň si to myslí 401 soutěžících, kteří si vsadili jedničku s kursem 1.55. Kurs 4.50 na remízu vyzkoušelo dvanáct lidí a jediný člověk si troufl vsadit čistou dvojku s kursem 4.10.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články