Hlavní obsah

Šlágrem týdne French Open, vrcholí NHL i fotbalové ligy

Stále mnoho zajímavých příležitostí mají sázkaři v nadcházejícím týdnu. Jeho šlágrem je tenisové French Open, na němž se představí řada českých tenistů. Vrcholí boje o postup do finále hokejové NHL, o víkendu končí vedle Gambrinus ligy i fotbalové soutěže v Itálii, Španělsku a Francii.

Článek

V pondělí vedle tenisového Rolland Garros můžete u Tipsportu sázet na finále play-off druhé anglické ligy mezi Burnley a Sheffieldem United. Pokračuje baseballová MLB i finále Západní konference basketbalové NBA.

Na boj o titul ve Východní konferenci NBA můžete tipovat v úterý. Pokračuje nejvyšší slovenská fotbalová soutěž. Vsadit si můžete i na kvalifikaci ME fotbalistů do 19 let. Češi v ní změří síly s Estonskem. Pokračuje zároveň finále Východní konference NHL, ve kterém může v nejkratší možné době Pittsburgh vyřadit Carolinu.

Na středu se mohou těšit fanoušci fotbalu. Ve finále Ligy mistrů se pokusí přidat další úspěch k mistrovskému titulu FC Barcelona a Manchester United. Na domácí scéně se o Pohár ČMFS utkají Teplice s druholigovým Slováckem.

I ve čtvrtek stále pokračuje tenisové French Open, finišuje cyklistické Giro d’Italia. Hraje se i páté finále Východní konference NBA mezi Clevelandem a Orlandem.

V pátek si můžete vsadit na finále basketbalové ligy, v níž za titulem míří Nymburk. Zkomplikuje mu ještě Nový Jičín situaci? Vsadit si můžete i na přátelské fotbalové zápasy, vicemistři Evropy Němci se například představí v čínské Šanghaji.

V sobotu se definitivně rozhodne o pořadí v Gambrinus lize, stále se bojuje o pohárovou Evropu i druhé sestupové místo. Titul ve Francii může definitivně stvrdit Bordeaux, ve finále Německého poháru změří síly Brémy s Leverkusenem. Ve finále Skotského poháru mohou po zisku titulu na další úspěch dosáhnout Glasgow Rangers.

V neděli pokračuje druhá nejvyšší fotbalová liga, blízko postupu do Gambrinus ligy je Čáslav. V Itálii se rozhodne o druhém místě, zaručujícím přímý postup do Champions League. Stejný počet bodů (71) má AC Milán a Juventus Turín. Končí i španělská fotbalová liga. Na programu je i odveta házenkářské Ligy mistrů, první zápas pro sebe získal německý šampión Kiel.

Reklama