Hlavní obsah

Šlágrem týdne příprava proti Maltě, pokračuje seriál MS formule 1 i finále NHL

V pátek čeká české fotbalisty poslední utkání letošní sezóny, přátelský zápas proti Maltě je naším Šlágrem týdne. V neděli pokračuje mistrovství světa F1 v Istanbulu. V plném proudu je finále hokejové NHL i tenisový French Open. Příznivci tenisu si mohou vsadit i na prostějovský challenger.

Článek

V pondělí se vedle pokračujícího French Open hrají i zápasy v Prostějově. Vrcholí 2. německá fotbalová liga, v jejímž play-off hrají Osnabrück a Paderborn. Odvetu má na programu finále házenkářského Poháru EHF Gummersbach - Velenje.

V úterý se hraje třetí zápas finále NHL, série se po dvou domácích výhrách Detroitu přesouvá do Pittsburghu. Vsadit si můžete na fotbalové přípravy a stále na French Open i prostějovský challenger.

Na UniCredit Czech Open můžete tipovat i ve středu, stejně jako na tenisový turnaj v Paříži. Pokračuje baseballová Major League Baseball.

Ve čtvrtek startuje finále basketbalové NBA, v němž změří síly Los Angeles Lakers a Orlando. Čtvrtým duelem pokračuje finále hokejové NHL.

V pátek se v Jablonci hraje náš Šlágr týdne ČR - Malta. Ke svému vyvrcholení spěje tenisové Roland Garros i prostějovský challenger.

Událostí soboty jsou zápasy kvalifikace fotbalového mistrovství světa 2010, v naší třetí kvalifikační skupině hostí Slováci trpaslíka ze San Marina. Končí druhá fotbalová liga, v níž už mají postup zajištěný Bohemians 1905 a Čáslav. Pokud Detroit neporazí Pittsburgh ve čtyřech zápasech, bude pokračovat i finále NHL.

V neděli se v tureckém Istanbulu jede další podnik MS formule 1, další triumf může získat suverén Jenson Button ze stáje BrawnGP. Končí tenisové French Open a pro české basketbalistky startuje mistrovství Evropy v Lotyšsku.

Reklama